Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Каљари ја прифатил понудата на Рома за Барела, дечкото му е дадено време неколку дена да размисли, се шпекулира дека го преферирал Интер, а од друга страна газдата на Кајари го негираше тоа.
Ne go imam gledano vredi nesto? Sepak treba golman uste eden odbrana I nekoj ubistven napagac

Ne go imam gledano vredi nesto? Sepak treba golman uste eden odbrana I nekoj ubistven napagac
Веќе 2-3 сезони игра Сериа А, секоја година се подобар и подобар, модерен бокс ту бокс играч, со Диавара би се вклопиле, потполно добро игра офанзивно и дефанзивно, само што никаде не дели нешто повеќе, затоа и е б2б, може да биде модерен Наинголан. За сениорската репрезенатиција покажа повеќе и од Заниоло и од Пелегрини

Каљари и Рома се договориле но тој само сака во Интер..а овие многу помала понуда дале.. Плус тоа Пелегрини бил близок со него па го скапал молејќи да дојде во Рим..
Тури му курот чим не сака.. Незнам што се понижуваат..
Ете одма се свртиле кон Верету од Виола..

Сте го сакале Игуаин, како, замена за Џеко арно ама овај глупиот коњ неќи да си оди за во др тим во Италија.

Иначе на велико се збора дека летово Јувентус ќе го купи Заниоло од кај вас. Некои велат се чека само продажбата на Кедира и Матуиди.

Roma spoke to Juventus regarding Higuain and Juve have accepted: it now depends if the player is open to a move. [Di Marzio]

Juventus have given Roma the “ok” to go along with the Higuain deal but are yet to convince the player [Di Marzio] https://t.co/Fsxf06S9vZ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Каљари и Рома се договориле но тој само сака во Интер..а овие многу помала понуда дале.. Плус тоа Пелегрини бил близок со него па го скапал молејќи да дојде во Рим..
Тури му курот чим не сака.. Незнам што се понижуваат..
Ете одма се свртиле кон Верету од Виола..
Абе кој Верету, Тонали му е мајката кога се оди на млад играч. Имаше гласини дека е капарен за Јуве ама ништо досеа.

Абе кој Верету, Тонали му е мајката кога се оди на млад играч. Имаше гласини дека е капарен за Јуве ама ништо досеа.

Тонали може во ПСЖ да заврши..
Гласини имаше и за во Рома уште лани лето па ништо..
Иначе Рома нема пари за Пипита.. Со ниедна формула не излага есапот за Рома.. Ни позајмице ни курци ни палци.. Једино дебелиот да се сложи на драстично намалување на платата или Јуве да плаќа дел од платата..
За Заниоло ќе има права сапуница.. Чим не го собравте до 30 јуни кога му гореше на копилено палота забрај дека лесно и под 45 мил би го добиле..

Иначе Рома нема пари за Пипита.. Со ниедна формула не излага есапот за Рома.. Ни позајмице ни курци ни палци.. Једино дебелиот да се сложи на драстично намалување на платата или Јуве да плаќа дел од платата..
За Заниоло ќе има права сапуница.. Чим не го собравте до 30 јуни кога му гореше на копилено палота забрај дека лесно и под 45 мил би го добиле..
60 се споменува како цена. Матуиди и Кедира си одат, Матуиди за 20м најверојатно. Поевтина опција му е Заниоло од Погба, Ндомбеле и плус е италијанец а Јуве се пали на истите.

60 се споменува како цена. Матуиди и Кедира си одат, Матуиди за 20м најверојатно. Поевтина опција му е Заниоло од Погба, Ндомбеле и плус е италијанец а Јуве се пали на истите.

Па за 60 земајте го :D
А каде бе Матуиди за 20? Ефтино братче...

Па за 60 земајте го :D
А каде бе Матуиди за 20? Ефтино братче...
32 e братот, трча како коњ уште да ама ем на Сари нема да му треба плус зема платичка поголема а и толку макс мислам нудеа Монако. Можно е да го задржат ама чисто сумњам.

Не мислиш дека вредат 60 за Заниоло?

32 e братот, трча како коњ уште да ама ем на Сари нема да му треба плус зема платичка поголема а и толку макс мислам нудеа Монако. Можно е да го задржат ама чисто сумњам.

Кој ќе ти каже тоа, само времето ќе покаже. Одличен беше скоро цела сезона, едно време само тој играше добро во тимот. Е кога дојде Раниери почна да не го става, да му мења позиции и не играше нешто нај нај. Јас за 60мил би го дал, посебно после инцидентот со онаа вашата црнчуга Кин. Али повторувам кој ти знае што играч ќе испадне од него. За сега после првата година многу ветува, но неможам да кажам дека сигурно ќе стане ѕвезда и со оглед на нашата финансиска ситуација за 60мил веднаш би го дал и би ми било криво само доколку достигне некоја класа како Тоти или за брзо време напредува како Киеза.

Ja bi Juve da ja plakja polovina od platata recimo 3 godini (primer ako tolku e dogocorot) ali mesto 60 milki za Zaniolo da go dadat za 40

Ja bi Juve da ja plakja polovina od platata recimo 3 godini (primer ako tolku e dogocorot) ali mesto 60 milki za Zaniolo da go dadat za 40
Не по врат по шија ти се вика тоа братче..[DOUBLEPOST=1562064495][/DOUBLEPOST]

Се сложувам со Шака лака што те цитирал..
Што знам коцка е Заниоло мислам..
Се зависи и Фонсека дали ќе му ја погоди позицијата..

Кој ќе ти каже тоа, само времето ќе покаже. Одличен беше скоро цела сезона, едно време само тој играше добро во тимот. Е кога дојде Раниери почна да не го става, да му мења позиции и не играше нешто нај нај. Јас за 60мил би го дал, посебно после инцидентот со онаа вашата црнчуга Кин. Али повторувам кој ти знае што играч ќе испадне од него. За сега после првата година многу ветува, но неможам да кажам дека сигурно ќе стане ѕвезда и со оглед на нашата финансиска ситуација за 60мил веднаш би го дал и би ми било криво само доколку достигне некоја класа како Тоти или за брзо време напредува како Киеза.

Мене ни тогаш нема да ми биде криво искрено.
И јас би го дал за 60 или за помала сума, ама да биде вклучен некој фудбалер.
Заниоло се истакна сезонава, кога потполно остатокот од екипата беше во сивило. Не знам како би се снашол во Јувентус, можеби ќе му се погоди средината, а можеби ќе се “задуши“ со толку ѕвезди околу него.
Ништо чудно и да не го продадат летово, а да го форсираат цела наредна сезона за да им дигнат на цена.
Како што рече Курва_Суд, сѐ зависи од Фонсека.
Тешко со Игуаин. Плата висока, а и сам не сака нешто да се откаже од неа. Не знам и како би се вклопил во филозофијата на Фонсека. Не ми изгледа како играч од тој профил.
Како и да е ќе има многу промени и долго лето. Еве со Џеко и Коларов работата е статус кво. Нзонзи и тој би требало да си фати патот. Со Шик, Пероти, Олсен и сл. не се знае што ќе биде.Допрва ќе има циркузи.
Имаме многу играчи под договор, а сега се изменуваат и правилата, па мислам дека не може повеќе од 7 играчи да имаме на позајмици. Значи од поголемиот дел треба да се ослободат, да ги продаваат за багатела цена со клаузули за реоткуп или да ги вклучат во трансфери.
Ако се паметни сезонава би му давале шанса на Целар. Батето искина во примавера. Мислам дека ако експлодира на 2-3 натпревари со стариве ќе биде како со Заниоло.
Од шпекулациите денеска е дека сме биле заинтересирани за 2 од Бетис (голман Пау Лопез и централен), пишува дека сме имале дури и веќе договор постигнато за голманчево за сума од 18 мил. Исто сме имале договор со Мансини, а треба уште со Аталанта, со тој Верету шпекулациите се силни.
Мислев дека Фонсека ќе ископа некои коњи од португалска лига, ама засега нема шпекулации.

Interesno

Attachments

• F28B5AE9-2D77-47B8-8D6C-69B6248E827E.jpeg
    F28B5AE9-2D77-47B8-8D6C-69B6248E827E.jpeg
    335,4 KB · Прегледи: 25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom