Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
MozeНе сум спремен за овој час професоре!
Може ли наредниот час да одговарам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MozeНе сум спремен за овој час професоре!
Може ли наредниот час да одговарам?
Go smenal brojo od cosmofon na tmobile I go nemat novio inace vo plan bea luge bliski do upravata mi kazajaНа Гвардиола само да му се јават, пешки ќе дојде до Рим![]()
Moze
Па ако тепаме а Милан киксне веќе сме на место кое води во ЛШ и на 3 бода до третиот. Само не сакам некој глупав икс, или победа или да изгубат и деф таму веќе...Ни јас не верувам дека би дошол Конте.. Нарочито ако не фатиме ЛШ.. Максимум би бил Сари ако биде избркан од Челзи ако не ке му дадат на Ранко плус 1 година работа.
Утре е можеби меч на сезоната..
Утре ако тепаме би направиле поголема мешаница но и со победа па не сме близу до ЛШ а пак камо ли ако изиграме нерешено или во најлош случај пораз..
Очекувам утре позатворен пристап на Интер и Рома .
Франко Балдини веќе имал неколку состаноци со Конте, се шпекулира дека преговорите биле во напредна фаза. Сега прашањето е како да му ја дадат големата плата што ја бара, планот демек бил Конте да биде како менаџер на клубот, како во англија што прават и тренер воедно и спортски директор кој сам ќе си ги бира играчите, а Рики Масара кој е веќе одамна во Рома да му биде десна рака и ги реализира целите, секако и тој беше во опција да биде новиот дс, вака наместо нов дс, Конте ќе биде две во едно, со помош на Масара. Јас лично не верувам дека Конте ќе дојде, посебно ако не фатеме ЛШ, па и да фатеме, како ќе дојде кога знае дека секое лето продаваме некој од појаките играчи![]()
Али Челзи имаат бан за купување и продавање, големи се шансите да сакаат да го задржат СариИако и јас мислам дека нема да дојде, сепак логично е ако е менаџер и сд во едно сам ќе одлучува за тоа кој ќе продава, а кој ќе купува.
Јас мислам дека тој мрсулот балдини после сите напади и критики кон него прави блеф да се смири работата.
Според мене Сари е договорен.