Фан клуб - РК Вардар

Можеме свашта да збориме, но факт е дека треба да му се симне капа на оној што ги бирал играчите. Лично и јас сметав дека со вакви играчи оваа сезона ќе се бориме за трето место, но комплетно сум демантиран и муцкава ми е затната! Секоја чест за дечките, од прв до последен! Сега останува паметно да се доигра регуларниов дел, а потоа притисокот ќе биде кај битолчани, иако и ние и они ќе имаат нагазни мини во Автокоманда, Охрид, Кавадарци...

pod pametno treba da gi uigrame crncite i neka donesat edno ama vredno zasiluvanje.... se drugo mislam e ok, oh i kv ne bi trebalo da se problem.

Сега за сега, се е супер. Ама да не се залетуваме. Реално многу мал дел од сезоната е изигран. Не знаеме формата каква ќе биде во 2024, дали битолчаните ќе ја кренат нивната, ќе донесат други играчи и сл. Да не се сопнеме со некој друг, па после да се сликаме.

Едно е сигурно, а тоа е дека овој натпревар ни даде една поинаква слика за Родригез. Скочен, јак удар, брз, типично за кубанец, само му треба малце шлиф и на тоа треба да работат нашиве. Одлична опција за бек. Уште да се повампири Алонсо ( не очекувам којзнае што, али бар да имаме десен бек кој има скок шут. Томи само да влезе знае а тоа не е доволно.

Урош Којадиновиќ од Партизан ви е зицер на десно крило. Подобар играч од Бели Петриќ иако не играат на иста позиција. Оваа сезона едноставно гази дечкото.

Значи кој стигне од сегашните и бивши вардарци буквално ги моча провинцијалците и тоа во нивна сала :sekc:
Кара бил отсекогаш и ќе остане црвено црн !!!

Attachments

• 6574FC49-D14F-42F5-B686-E117ECED12E7.jpeg
    6574FC49-D14F-42F5-B686-E117ECED12E7.jpeg
    357,9 KB · Прегледи: 70
Значи кој стигне од сегашните и бивши вардарци буквално ги моча провинцијалците и тоа во нивна сала :sekc:
Кара бил отсекогаш и ќе остане црвено црн !!!
2/9 e mocanje spored tebe mocko? Najslaba karika vo Kielce izguben totalno

epten... dojde vi lupna gol, ve zakute 2 pati i popizdevte ko mladi majmuni... MOCANJE

ke idete u istorija kako najlos tim so najlosa gol razlika sto nekogas se natprevarula u LS. bokserska vreka...

epten... dojde vi lupna gol, ve zakute 2 pati i popizdevte ko mladi majmuni... MOCANJE

ke idete u istorija kako najlos tim so najlosa gol razlika sto nekogas se natprevarula u LS. bokserska vreka...
Vi lupna gol.... Ke si pomisli nekoj fudbal igravme pa so 1 gol ne resi gotovo
Kako i da zavrsime ti i Simev cela sezona ke ne gledate i ke drkate

Vi lupna gol.... Ke si pomisli nekoj fudbal igravme pa so 1 gol ne resi gotovo
Kako i da zavrsime ti i Simev cela sezona ke ne gledate i ke drkate

ne be decko, golot nema vrska proslavata ima... koj dojde si slavi kako saka i ve moca doma...

i ne si pravi filovi rezultat i mocanjeto e dovolno da vidam za da znam deka klovnovizijata prodolzuva. ti glul eden plakas da te pravat budala, da te mocha koj stigne i uste doagas ovde da se pravdas... se gleda od bt si... glupak:lolzz:

Глуп , кој спомна колку голови дал Игор ??
Миабетот е дека : Борко , Талески , Столе , Куни :kuracc: , Жути , Тимур , Џукич …….не можам да се сетам кој не , сите ве мочаа у таа салата , пред “таа” публика , на сред село, сите си играат курташак со вас !!!
Капак беше Игор синоќа :lolzz:

Во право беа вчера коментаторите од Арена Спорт дека на провинцијалците од Еурофарм не им е местото во ЛШ туку во ЛЕ.

„На почетокот на мечот доживеав навреди кон мене, па сакав во одредена мера да им возвратам, да им покажам да се смират, испадна така како што испадна, тоа не беше фер ниту коректно од моја страна. Јас сум таков играч, ме мотивираше тоа, јас ги познавам навивачите овде, немам ништо против нив, но „Комити“ се „Комити“ и тие ми се во срцето“, објасни Карачиќ за дуелот што го имаше на теренот во Битола

Во право беа вчера коментаторите од Арена Спорт дека на провинцијалците од Еурофарм не им е местото во ЛШ туку во ЛЕ.

Ете вас ви е местото сега во ЛШ можи, местото во ЛШ е на тој што ќе освои лигата и крај. Летате многу во облаци долга е сезоната.

Ете вас ви е местото сега во ЛШ можи, местото во ЛШ е на тој што ќе освои лигата и крај. Летате многу во облаци долга е сезоната.

u redu e znaeme zosto ste tamu. poentava e deka kako sekogas koga i da vi se pokloni nesto vie go unistuvate. ednostavno nesposobni gomna ste.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom