Фан клуб - РК Вардар

Абе гревови битолски, рипаа пред утакмица, се радуваа, гледам линекс форте му давале на Столе, ама Столе е господин во споредба со вас малоумни дегени, прифаќа шала, и на терен ве моча у сред шталата. Ви го зачука со се линекс форте до грклан.

Мизерен град, мизерен тим.

Ахахахха што бе, не успеале да тепаат изнад пет разлика во ваква ситуација :ROFLMAO: :ROFLMAO:. Ееее Работниче, греФче:ROFLMAO:. Не стигнав да ја гледам, само видов дека водеа негде 7 разлика. Ќе се сврти тркалото, сеа што и да бараат кур можат само да попушат.

Вчера завчера некој од кај нив пиша во стил уште да се посерат на терен и да ги зезаме наредни 20 години за тоа. Епа бате, верувам дека на вакво посерување и помочување не си бил сведок досега во животот и ќе го памтиш ова бар у наредни 20 години :icon_lol:

Само да не изгубиме глупи бодови како лани од другине фармацевти, овие и на гладно ги газиме веќе.
Стравот е до коска стигнат, нив изгледа ќе им треба линекс ...

Само да не изгубиме глупи бодови како лани од другине фармацевти, овие и на гладно ги газиме веќе.
Tie se vo drugata grupa, taka si gi namestija Kiro i Zika ne stavija nas so Pelister da se koleme oni lanavo si treniraat, rano e za niv koga ke se spojat grupite togas.

Голем е ВАРДАР душмани, поголем и од вирози и од педерски работи, а мноооогууу поголем од еурофарм работник !! Двократен ЕВРОПСКИ шампион не наполнил гаќи во Келн со еден ПСЖ, Веспрем и една Барса, мислите ли дека се плаши од битола ??

Ау ау ау шумеча таблета поспоро се распаѓа од овие хаха.

Бината дали ја размонтираа ме интересира .

Титулата од лани нека му ја дадат на Благојче затоа што дефинитивно не ја заслужија на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom