Фан клуб - РК Вардар

Абе гревови битолски, рипаа пред утакмица, се радуваа, гледам линекс форте му давале на Столе, ама Столе е господин во споредба со вас малоумни дегени, прифаќа шала, и на терен ве моча у сред шталата. Ви го зачука со се линекс форте до грклан.

Мизерен град, мизерен тим.

Ахахахха што бе, не успеале да тепаат изнад пет разлика во ваква ситуација :ROFLMAO: :ROFLMAO:. Ееее Работниче, греФче:ROFLMAO:. Не стигнав да ја гледам, само видов дека водеа негде 7 разлика. Ќе се сврти тркалото, сеа што и да бараат кур можат само да попушат.

Вчера завчера некој од кај нив пиша во стил уште да се посерат на терен и да ги зезаме наредни 20 години за тоа. Епа бате, верувам дека на вакво посерување и помочување не си бил сведок досега во животот и ќе го памтиш ова бар у наредни 20 години :icon_lol:

Само да не изгубиме глупи бодови како лани од другине фармацевти, овие и на гладно ги газиме веќе.
Стравот е до коска стигнат, нив изгледа ќе им треба линекс ...

Само да не изгубиме глупи бодови како лани од другине фармацевти, овие и на гладно ги газиме веќе.
Tie se vo drugata grupa, taka si gi namestija Kiro i Zika ne stavija nas so Pelister da se koleme oni lanavo si treniraat, rano e za niv koga ke se spojat grupite togas.

Голем е ВАРДАР душмани, поголем и од вирози и од педерски работи, а мноооогууу поголем од еурофарм работник !! Двократен ЕВРОПСКИ шампион не наполнил гаќи во Келн со еден ПСЖ, Веспрем и една Барса, мислите ли дека се плаши од битола ??

Ау ау ау шумеча таблета поспоро се распаѓа од овие хаха.

Бината дали ја размонтираа ме интересира .

Титулата од лани нека му ја дадат на Благојче затоа што дефинитивно не ја заслужија на терен.

najbolje shurite da zemat uste eden trener na klupa... nekoj sto znae danski ili bar buljaski. posledniot tajm out na 3 jazici go vodea i kutriot danec nisto ne razbra pa tomovski ko spiderman ziva mu ja fati... :icon_mrgr:

bravo za denes, i fudbalerite i rakometarite izginaa. da bevme u poln sostav i malku skoncentrirani za penalite i denes ke gi tepavme. ovie se primadoni be... ali toa e od bitolcani sto mozes da ocekuvas, kakvi navivaci takvi igraci...

Старите рекле дај му на човек моќ и ќе видиш каков е. Во случајов со битолчани важи дај им една титула и ќе видиш какви се.

Никогаш не сум посакал Македонски тим да испадне, губи или да се распадне, дури и Пелистер. И деновите кога Вардар се борел со Металург, секогаш сум сакал на тоа место да биде Пелистер. Во фудбал кога Вардар играше ЛЕ, а Пелистер втора лига, секогаш сум викал дека треба да се врати Пелистер и само така може да има напредок.

Ама како што ми се имаат згадено последниве две сезони, никогаш не ми биле поодбивни од сега. Таков неоснован курч од нивна страна не сум видел до сеа на друго место. Без осет и без трошка самосвест, да речат да поради грешка на Вардар освоивме титула после катаљарда години, мислиш се имаа прошетано низ лигата ланската сезона. Па и ова дерби такво мизерно однесување, теории на заговор и што не, им се одби од глава. Па добредојдовте во пеколот, ајде да ги ебеме...

АБЕ ВАРДАР НА БАРСА И СЕ ВРАЌАШЕ ОД -7 ВО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЛИГА ШАМПИОНИ АЛООО, ГИ ТРЕСЕШЕ ПСЖ И ВЕСПРЕН КАКО ОД ШАЛА, ВО БИТОЛА ЌЕ СЕ ПОСЕРЕЛЕ.

Пак ќе кажам, овој тим ме потсетува како на вториот шампионски тим на Вардар. Не можам да кажам по квалитет, меѓутоа по енергија, хемија и пред се инат на теренот. Ја имаат таа среќна ѕвезда што ги прати храбрите, исто како што ги пратеше и Вардарци од 2019та. Се кладам дека овој тим на Вардар, ќе пружи многу поголем отпор и ќе имаше неколку победи во ЛШ оваа сезона наместо боксерската вреќа од Битола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom