Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Кој е дечково измеѓу бутинот и Рогановиќ, знае некој? Прв пат го гледам.
Сигурно е тој, има и иницијали Т.Б. доле на шорцевите.Не е овој Тони Богдановски?
Тој е мислам.
Солиден кондициски, беше и у Фк Вардар, А. Пандев, па се префрли у КК Работнички, последно што видов со У20 кошаркариве беше што влегоа у А-дивизија пред некој ден и еве го собрале у РК.

Кажа Михајло дека сите кој ветувале финансиска помош воопшпо ама никој не помогналретходнава знам дека Борко збореше као оваа година ќе имаме буџет од преку 2,5 милиони да сега кога го прашаа директно колку е буџет за оваа сезона не знаеше точно да каже пошто нели не уште целосно све утврдено и се чека на некои фирми да потпишат договор за спонзорство
Мене не ми прави разлика ова Лига Европа. Убаво би било да ја играме, поготово без СЕХА, ама што фајде од тоа? Најверојатно групата нема да ја поминеме, пари нема да земеме, неверувам дека ќе има кој знае колку публика за натпреварите. Реално, како ќе профитираме? Само може некој да се повреди и дома шансите да си ги намалиме.

Не, не , тоа гоВно веќе никад во наш дрес !!!borko otide vo penzija moze e vreme da si go vratime kizic.![]()
Не, не , тоа гоВно веќе никад во наш дрес !!!
На тоа понашање веќе црвено-црн НЕ !!!
Па Деки во менталург помалку провоцираше него тоа гомното во Битола