- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.372
- Поени од реакции
- 7.095
И мене, ама кога потпиша така пренесоа медиумите.Три години договор му дале? Или 2+1? Чудно ми е Михо толку долг договор да му дал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене, ама кога потпиша така пренесоа медиумите.Три години договор му дале? Или 2+1? Чудно ми е Михо толку долг договор да му дал.
Така и мене ми мириса...А можеби и Бранче Ангеловски....?![]()
роганович добил ултиматум за време на сп од швеѓаните ако сакат уште една сезона да продолжит во гуиф плус да работит со кампот за јуниори ќе мора да ја напуштит селекторска фотеља....и затоа даде отказ,кога би го пуштиле сигурно би барале оштета ...ова се инфо од прва рака блиски до...Јас имам информација дека го контактирале Рогановиќ за тренер, меѓутоа барал многу пари.
Продолжи веќе пред некој месец.роганович добил ултиматум за време на сп од швеѓаните ако сакат уште една сезона да продолжит во гуиф плус да работит со кампот за јуниори ќе мора да ја напуштит селекторска фотеља....и затоа даде отказ,кога би го пуштиле сигурно би барале оштета ...ова се инфо од прва рака блиски до...
Рече дека Бутинот го вратил во живот после заминувањето на Вујовиќ, му дал самодоверба, а со Дејвис имале некое недоразбирање на почетокот, и Бутинот го поддржувал.
Сеуште го немам гледано бидејќи сум на работа, но би требало да биде добро.