Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Затоа треба кога ние ќе бидеме домаќини да ја накрцаме малата сала и ајт со здравје а не цел блок да ми фаќаат вработени, млади категории итн. Како за нас така треба и за другите, премеки сме навистина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неколкупати се спомнува ДависНекако покорисен ми беше кога тренер беше Дејвис,можеби грешам.
Малку се збори за значењето на Давис. Во еден пост прочитав дури и дека Вујо му дал крила на Тале?!Некако покорисен ми беше кога тренер беше Дејвис,можеби грешам.
Заебана утакмица не чека вечер. Ако победиме вечерва, ќе може да се размислува за титулата понатаму, затоа што ќе ни остане една потешка утакмица во Кавадарци, една во Бутел каде што секогаш се мачиме и решавачката во Битола.
Никако не смеат да се потценат, тоа што ги размонтиравме минатиот пат не значи ништо.
Мислам дека за возвратната ќе играме без публика, сигурно лапаме казна бар 4-5 утакмици.
Гледав баш пред некој ден во правилникот, максимум казна за настап без публика е 3 натпревари, што е доволно да играме без публика со нив бидејќи имаме три кола дома до крај. Пет може ако не казнат да играме на друг терен.Заебана утакмица не чека вечер. Ако победиме вечерва, ќе може да се размислува за титулата понатаму, затоа што ќе ни остане една потешка утакмица во Кавадарци, една во Бутел каде што секогаш се мачиме и решавачката во Битола.
Никако не смеат да се потценат, тоа што ги размонтиравме минатиот пат не значи ништо.
Мислам дека за возвратната ќе играме без публика, сигурно лапаме казна бар 4-5 утакмици.
Заебана утакмица не чека вечер. Ако победиме вечерва, ќе може да се размислува за титулата понатаму, затоа што ќе ни остане една потешка утакмица во Кавадарци, една во Бутел каде што секогаш се мачиме и решавачката во Битола.
Денес Владо мора да почне со стартна постава да ги сосечеме на старт и да не им оставиме ни грам надеж дека можат да направат некакво изненадување. Абе денес кои судии ни судат? Пројдоа чкембарска контрола или да бараме да стават други?