Фан клуб - РК Вардар

Доаѓа ред Бутин да го праиме тренер. Драми...
Абе Бутин, ама им го набута у сред Битола... Да не го потценуваме, сепак учел од Раул, Парондо, Дејвис, Аљуш и Вујо

Абе Бутин, ама им го набута у сред Битола... Да не го потценуваме, сепак учел од Раул, Парондо, Дејвис, Аљуш и Вујо
БУТИН и сдссм може да го воскресне :)
Хаха па види он беше позади у спорт нешто од сдс, со Боре како се уклапаат не знам, ама му даде цел меч у Бт, може Бутин сменил бои хахаха

Како ќе се снајде Бутинот да стои по цели натпревари покрај аут линијата, по цел живот седење? Дали некој се прашува дали воопшто човекот е кондиционо спремен да одговори на предизвикот?

Последно уредено:
Samo da prasam...zosto dojdovte neceli 100 dusi - 2 avtobusi - koga imavte dozvola za 180 dusi...
Raboten den ili tolku e silata na "glavniot grad"?
Spremajte za nas vo Aerodrom minimum 5 avtobusi (zosto igrate tamu neznam - legendarnoto Kale neli nudese najdobra atmosfera koga bevte vardar vatrostalna, kako trebase togas da ve vikame "pozarnikarite")
p.s. i da sakate nemozite da ni gi ebete sestrite, treba mazi za taa rabota - ne gay glub pedercinja Boki 13
Златен стремец те бара да се вратиш назад.

Samo da prasam...zosto dojdovte neceli 100 dusi - 2 avtobusi - koga imavte dozvola za 180 dusi...
Raboten den ili tolku e silata na "glavniot grad"?
Spremajte za nas vo Aerodrom minimum 5 avtobusi (zosto igrate tamu neznam - legendarnoto Kale neli nudese najdobra atmosfera koga bevte vardar vatrostalna, kako trebase togas da ve vikame "pozarnikarite")
p.s. i da sakate nemozite da ni gi ebete sestrite, treba mazi za taa rabota - ne gay glub pedercinja Boki 13
Апотека ви е главен спонзор , а вие неможете лек да си најдете да си ја смирите душата искомплексирана
Жално

Дејвид Дејвис нов тренер до крај на сезона, па после пак ќе седнеле да преговараат за продолжување.

Би требало да има промени во ростерот зимава? За никој не се шушка, пишува..

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Ova e dobro ako ima samo nekakov dolgorocen plan/dogovor ama ova na 6 meseci ne mi vetuva voopsto.

Spanskiot sistem e nesto sto treba po difolt da bide vo klubot, toa e moderniot rakomet, siguren sum deka i so pomal budzet dokolku se drzime do toa ke imame i povekje od solidni rezultati.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom