Фан клуб - РК Вардар

Секаков пост во кој се скандинавци во игра за засилувања треба да се земе со голема резерва,посебно па ако е пуштено од овие -Гол. Би било супер да прошириме ростер и накај скандинавија, ама шо знам, тие ракометари секад биле тешко достапни за балканов.

Секаков пост во кој се скандинавци во игра за засилувања треба да се земе со голема резерва,посебно па ако е пуштено од овие -Гол. Би било супер да прошириме ростер и накај скандинавија, ама шо знам, тие ракометари секад биле тешко достапни за балканов.

Аха, значи превземено е од шведски медиуми.. па ондак ок. Значи пуцаме на скандинавска сила, што е топ. Држи и твоево дека може да е таксан Врањеш.

Аха, значи превземено е од шведски медиуми.. па ондак ок. Значи пуцаме на скандинавска сила, што е топ. Држи и твоево дека може да е таксан Врањеш.
Па Врањеш беше у игра уште предшола година,тебе мислам ти пишав у порака

Дечки ке се игра ли мечот со ПСЖ во вторник?

Па Врањеш беше у игра уште предшола година,тебе мислам ти пишав у порака

Да бе да, за интерес знам, само со оглед на тоа дека има контакти со скандинавци муабетот ми е да не е веќе договорена работава со него. Дека имаше интерес знам, ми кажа уште тогаш.

Цел состав го сменаа Евертон, ама ова дрвово Дејвис го оставија. Максимално што може да направи е некој црвен картон.
Автоматски споено мислење:

Оу шит :pos:

Цел состав го сменаа Евертон, ама ова дрвово Дејвис го оставија. Максимално што може да направи е некој црвен картон.

Те прогаласувам за згерешено ...хехех

Не си многу погрешил, тука некаде е и Вардар како тргнала работава ремонт ке има

Незнам колку е Врањеш прав избор за Вардар можеби и е иако неам некое позитивно мислење за овој али прво и најбитно кловнон Стефче да се тргнит зш незнајт кај терат овој

Незнам колку е Врањеш прав избор за Вардар можеби и е иако неам некое позитивно мислење за овој али прво и најбитно кловнон Стефче да се тргнит зш незнајт кај терат овој
+

Уф, многу одамна не сум бил логиран на форумов, иако пробувам да читам колку можам почесто. На тема тренер секако знаеме кои би биле најдобри опции, ама со ограничен буџет сигурен сум дека Тоске би бил занимлива опција. Го памтиме ко страшно интелегентен играч, мислам дека прилично добро се снајде како тренер, а и резултатите во Чурго се добра препорака. Особено денешниов.
https://24rakomet.mk/нов-шок-за-веспрем-тоскиќ-со-чурго-ги-з/

Тоскиќ пред година дена во интервју кажа дека Чурго има подобри услови за тренинг и работа него Вардар. Плус дека е многу задоволен таму.

Тоскиќ пред година дена во интервју кажа дека Чурго има подобри услови за тренинг и работа него Вардар. Плус дека е многу задоволен таму.

Малце ми е смешна таа изјава со оглед на тоа што има Вардар како услови за тренинг и работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom