Фан клуб - РК Вардар

Нц ова,, мислам во овој момент може да се каже тешко победа, да се надеваме ќе извадат реми ама.... :(
Автоматски споено мислење:

леле за малце ќе се посереа у контрава
ајдееее

Добар борко

Ајде беееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, крилата најаки бекови во состав.
Ако не го ебат у гз Тале после утакмицава, цела екипа, нема да им опростам. Килав дибек, па овој Алуш го успа Валчак на клупа, ми игра со тоа шпагетата во одбрана...

ЗАШТО НЕ ПРААТ ФАУЛ

ХАХАХАХАХ КОЈ КУР КАКО БЕ ОВА ГО ПРИМИЈА НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЈ КУР БЕ ЛЕ ЛЛЕЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ

Како бе леле не ми се верува еј...
ц ццццццц

Уште не знам зошто не ја умртвија играва на крај со фаул..

Инфаркт добив, да ти ебам среќата. Скапо ќе не чини натпреваров, како се местат другиве резултати, ќе си пакуваме куфери уште во групи.
Ах Тале, Тале...
Ако се огласи оној што го бранеше во темава, оди на перманентен бан од цел подфорум.

Талески го чинеше Вардар победа вечерва!
Два примени гола од две негови последователни грешки, и ете ја разликата.
Под итно раскин на договор за овој паразит!

Мора да му се признае на Стевче дека добро ги спремил овие два меча.

Талески мора да добие шут карта што поскоро, директна вина денеска кај него, утнати напади за прекршување на резултат, во одбрана го бушеа.

Чупич е играчка легенда на клубов. :cuc:

Ако се огласи оној што го бранеше во темава, оди на перманентен бан од цел подфорум.
Јас бев еден кој го бранеше кога потпиша. Признавам дека згрешив во проценката. Не утепа. Проблем што ќе го доутепаат вакви утакмици, прашање е дали ќе има трошка самодоверба.

Of lele.... Gadža trebaše odma da go tresne od zemja tipot što go dae zadnjiot gol.Šteta, više koa dojdovme do vakva situacija trebaše da zeeme 2 boda. Mnogu e napnata situacijava kaj nas. Očito ne se zadovolni so Stefčeta i toa e. Za Tele više mi e prekurčeno da kenjam ovde. Se utepavme od kenjanje da ne doadja, e više koa dojde ke si go krkame vaka na sekoja utakmica. Se povredi Disindžer i odma se primeti toa e.

Го заболе пендракот Талевски за Вардар. Јасно требаше да ни биде на сите после малоумниот потег летоска да се треска од земја на химна на селолург.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom