Фан клуб - РК Вардар

Јас бев еден кој го бранеше кога потпиша. Признавам дека згрешив во проценката. Не утепа. Проблем што ќе го доутепаат вакви утакмици, прашање е дали ќе има трошка самодоверба.

Нема што да го доутепа него, он е утепан од старт, ни има талент, ни желба за игра, ништо, флегма. Не треба ни минута да добие повеќе ни во Сеха ни во домашно. Само шут карта.

Го заболе пендракот Талевски за Вардар. Јасно требаше да ни биде на сите после малоумниот потег летоска да се треска од земја на химна на селолург.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Silovka sea u soblekuvalna, ama za zhal go nema Davis [emoji3][emoji3]

Не памтам кога сум се изнервирал толку последен пат, срцево ме стега, да му ебам се' да му ебам. Лелелеле неспособно копиле, кој ѓавол те донесе, бел ден да не види во животот. Уште ми излегува прес конференција даваат нашиве, се освен видео во живо како го ебат црнцине од Порто, нема да им опростам :mad::mad::mad::mad:

На Алуш кој стигне му се дере на тајм-аут... Ова ли е тренер, другари?

Талески после се шо одигра за репрезентација и со денешната партија покажа дека е Филип Велики!!!
Браво Тале да ти ебам се женско шо имаш..
А у пакет со со тебе тактичарот и место стево Алушевски глупак..
Како може играч како Валчак шо кинеше у одбрана да го држе на клупа цела утакмица.. Како може момче како Мишевски со 2.0 висина и одлично одиграно евро во одбрана да не му дадеш шанса.. Глупак еден

абе ПЕСЕЖЕ пак изгубиле,да си се организираме со време за дочек на Раул а? :D

Јас сум бил секогаш за тоа да се даде време на играч да се адаптира и да влезе во форма, се сé учи.. Али мајко мила да си толку труп ко Тале еве не знам, никаква ракометна интелигенција, секогаш погрешна одлука, па срамота е Борко кој е голман да има 4 гола од 6 обиди, а ти како бек да имаш 1гол од 4шута..
Или ќе заебе ракомет после целиот овој гнев кој го навлече на себе со такви игри, или пак ќе почне нешто да игра, трето нема.

Браво за Боре, кој е хејтан често, покажа вистински македонски инает, желба и борба, заедно со Столе кој е 50% Вардар.
За Чупко да не зборам, човекот има страшна ракометна интелигенција, величина од ракометар и вардарец.

Стевче дефинитивно ја губи клупата, a тоа значи само отказ се дргуо е губење време.

Мене ми се допадна како Стевче го водеше тимот во овие два меча. Добро бевме припремени тактички, со оглед на лимитираноста на составот. Кикс му беше ставањето на оркоски и заборавањето на Валчак за во одбрана, на сметка на орка.
Рачунајте дека другите тренери имаа и осми играч кој Стевче го нема, а тоа е публиката. Со публика денес, ќе ги растртевме овие, рацете ќе им се тресеа.
НеИсе, тешко ќе биде да се помине група сега. ПСЖ и Пик Сегед се раздаваа бодови на сите, што е многу лошо за нас, бидејќи веројатно против нас ќе се комплетни.

Срам ме фаќа кога ќе се сетам колку плукавме по Борко кога потпиша,уште не дојден човекот се утепавме од хејтање,засега ни е најдобар играч во сезоната,само нека продолжи вака.
Има потенцијал во овој Вардар,се гледа дека има голема желба кај играчите за победа,победничкиот менталитет и борбата се пренесени кај дел од новите играчи.
Стварно штета што не победивме денес ја имавме победата во раце,во прво многу усравме кога ни направија 6-0 серија плус Талески кој е најголем виновник што не тепавме денес,се надевам дека после ова Стевче ќе го закова на клупа.
Мора уште да додадам дека Валчак изигра многу добро на крајот,треба повеќе да го користиме посебно во одбрана.
Напредната е играта од почетокот на сезона,ако продолжиме вака мислам дека без проблем ќе пројдеме група.

Stevce e vinoven za ovoj izrodot Taleski sto go stavi vo igra, podobro Misevski vo odbrana da mu dadese sansa ne veruvam deka tolku ke go izbusea, deckoto bese najdobar odbranben igrac za repkata na minatoto EP.
Steta ovaa spagetava ja zaeba pobedata, dve greski vo najklucnite momenti.

Stevce e vinoven za ovoj izrodot Taleski sto go stavi vo igra, podobro Misevski vo odbrana da mu dadese sansa ne veruvam deka tolku ke go izbusea, deckoto bese najdobar odbranben igrac za repkata na minatoto EP.
Steta ovaa spagetava ja zaeba pobedata, dve greski vo najklucnite momenti.
Го заборавив Мишевски дека постои. Уште толку ми се крена притисоков сега. Еееееее, мртво орче да му ебам пиче женино :( :( :(

Денес ќе победевме да го исполевме еден од овие три услова.
1. Да имаше публика во сала
2. Да играше Дисингер
3. Да имавме барем малку подобар тренер, не смее Стевче да го цеди Стоилов 58 минути кога се знае дека Столе нема сили за толку минути,по мене треба да игра само во напад, а бидејќи многу го троши во одбрана и учинокот во напад му е послаб. Валчак е одличен во одбрана и треба секогаш кога има услови за две замени да влегува со Калараш.
Резултатите на другите натпревари во групата не ни одговараат и ако успеаме да влеземе во 1/8 финале ќе биде огромен успех.
П.С. Талевски не е вреден за коментар, само тој треба да е среќен што нема публика во сала

Човече го стави Талевски на егал натпревар, у 48.минута. Колку треба да си морон да направиш таква глупост. Баш тука ни ја еба мајката со промашени зицери, подадени топки во рака и купус одбрана. Среќа што се вративме, ама ете не ни било пишано да победиме на натпреваров. Иако пак ќе кажам мислам дека Гаџа слабо одреагира на одбиената топка, требаше остро да го разнесе типот па и по цена на црвен картон.

Ама пак дечки, Митревски си бранеше добро исто, и тој е „крив“ за ремито :D
Автоматски споено мислење:

Аљуш: Освен Вујин немавме играч што може да шутне од надвор.

Последно уредено:
Немаме опции кога оние што се резерви никогаш нема да добијат шанса и ги земаат само да пополнат место. Еден куп непотребни играчи има во составот, а знаеме дека никогаш не би добиле минутажа во натпревар од ЛШ, освен ако не е решен натпреварот. Разочарување е што во толку години не успеавме да станеме тимот кој ќе ги краде најдобрите балкански таленти. Не може Димитриевски или Јагуриновски да ти бидат втора замена, кога знаеш дека никогаш не би им дал шанса надвор од македонска лига...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom