Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Харизма,речит,и тактички поткован.Океј, ама прекратко ја води екипата да носиме некои драстични заклучоци дека се е он крив. Гледај назад, Чупиќ и Скубе повеќе збореа на тајмаути и од Парондо, тоа е некоја пракса скоро секаде, дека има некои играчи што се вокални со идеи при прекини. Стевче, реално не е речит човек. Нема ни храизма некоја. Не значи дека тактички не е поткован. Ова е нова екипа, си отиде скоро цела бековска линија, не е лесно да се склопи нешто. Сепак ова се играчи од понизок калибар. Парондо исто изгуби од Нексе дома во Сеха, изгуби и од Загреб, и од Брест, и од Металург, итн. Не е страшно тоа. Играта беше стварно слаба, ама па и он не ги тераше Дибиров и Каралаш да утнуваат три пати по ред од гол на гол, и пак да фрлаат топки во бунар.
И јас мислам дека тешко да ја преживее сезоната. Искрено мислам дека ќе изгубиме од Загреб во Задар, и ќе го изгубиме натпреварот за трето место, и дека има шанси да лета. Ама и да си отиде, неверувам дека ќе биде друг свет после него.
триото стефче, таљо, вуин ни во најлудиот паралелен свет на кано нема да се уигра реално![]()
бо бо бо бо,го отвори ко аргетаДури и навивате за паралелен „палистер“
Не го споредувам со Парондо, кажувам дека тоа за што сте му се фатиле него, се дешаваше и други кога беа тренери. Нормална појава е тоа. Се согласувам дека не делува дека има авторитет, меѓутоа, ако си отиде он, ја мислам дека ќе се види дека не било толку до него како се играло, тука дека и екипата не е добро склопена, и дека играчите не се на ниво. Сеа викате вие од таму една, две статии дека он ја бирал екипата, зошто он кажа дека е консултиран од Михајло при изборот на играчи. Да бидеме реални, најверојатно немале некој многу јак избор при бирање на екипата. Колку пари, толку музика.Апсурд е друже,да го споредуваш со Парондо,кој според многу играчи што играле под водство на двајцата шпанци,го бораат Роберто како подобар.
Епа кој ја склапаше екипата?екипата не е добро склопена
арно шо нема публика годинава кој ќе ве глеаше, ни најверните од мислешево немаше в сала да ви доаѓат сто разлика ќе ве чукат сите во лшА сепак кога ќе се брои ќе ве преагазиме... како и секогаш.
ПС. Вие сте единствени што живеете у паралелен свет. Дури и навивате за паралелен „палистер“. Да навиваш за клубот што до вчера го пцуеше е одлика на психопат, баш некој што живее у паралелен свет.
Незнам што се замарам додуше, од БТ си, тешко дека ќе го сфатиш ова.
Не го споредувам со Парондо, кажувам дека тоа за што сте му се фатиле него, се дешаваше и други кога беа тренери. Нормална појава е тоа. Се согласувам дека не делува дека има авторитет, меѓутоа, ако си отиде он, ја мислам дека ќе се види дека не било толку до него како се играло, тука дека и екипата не е добро склопена, и дека играчите не се на ниво. Сеа викате вие од таму една, две статии дека он ја бирал екипата, зошто он кажа дека е консултиран од Михајло при изборот на играчи. Да бидеме реални, најверојатно немале некој многу јак избор при бирање на екипата. Колку пари, толку музика.
арно шо нема публика годинава кој ќе ве глеаше, ни најверните од мислешево немаше в сала да ви доаѓат сто разлика ќе ве чукат сите во лш![]()
Спомна некој погоре,Чупко играч-тренер!![]()
‘Protiv Zagreba očekujem puno više borbe i tučnjave nego lijepe igre, tko izdrži ide u finale...‘
Ivan Čupić s Vardarom će u petak (20.30) na Final fouru SEHA Gazprom lige biti protivnik PPD Zagrebusportske.jutarnji.hr
Šta reči a ne zaplakati!Realnost kaže da je Vardar daleko od europskog sjaja, ali ne loš?
- Loši nismo, imamo potencijal za biti momčad, ima tu i mladosti i visine i snage, odlično treniramo, ali, kažem, trebamo realno procijeniti situaciju. A situacija kaže da recimo u vanjskoj liniji imamo Vujina koji nije igrao tri godine, Vekića koji u Zagrebu nije prelazio centar, Taleskog koji je u Njemačkoj bio samo rezerva u Löwenu, Dissingera koji pet mjeseci nije odigrao utakmicu, Gađu i Jotića koji sada imaju liderske uloge, a takve nisu imali na ovoj razini dosad. I onda nam se na sve to dogodi da nema ni Stoilova, da Timur živi od dvije lopte po utakmici, ako ih dobije, pa smo bili bez Georgijevskog koji je imao neku lakšu virozu i eto ti sto problema kada ih najmanje trebaš.