Алушовски: Господ не погледна против Нексе
Али исто така и мижи откако он стана тренер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алушовски: Господ не погледна против Нексе
Sto mislite za duelot vo petok? Nie van forma i so nov roster, zagreb isto.. Nekako mi lici deka nijansi kje odlucat, iako tipuvam na nasa pobeda![]()
Штербик кажа во едно интервју дека он го имал истиот менаџер како Балиќ, и дека еден ден му се јавил менаџерот да го замоли да се јави на Индира и Зоран Кастратовиќ, пошто он ги знаел приватно, за они да прашаат во Вардар дали има интерес за Балиќ. Самсоненко после му се јавил на Штербик да му каже дека Балиќ не го сакаат, ама него (Штербик) го сакаат. Па, Арпад рекол, ќе збориме догодина, и така дошол он во Вардар.Interesno..![]()
„Ракометниот Моцарт“ имал понуда од Вардар, но пресудиле – 800.000 евра!?
Ивано Балиќ го носи прекарот „ракометниот Моцарт“ затоа што е еден од најдобрите, ако не и најдобриот ракометар во историјата, а интересна приказна се појави за неговата кариера која вели дека имал понуда од Вардар.www.gol.mk
![]()
Да,и јас ја знам таа верзија!Штербик кажа во едно интервју дека он го имал истиот менаџер како Балиќ, и дека еден ден му се јавил менаџерот да го замоли да се јави на Индира и Зоран Кастратовиќ, пошто он ги знаел приватно, за они да прашаат во Вардар дали има интерес за Балиќ. Самсоненко после му се јавил на Штербик да му каже дека Балиќ не го сакаат, ама него (Штербик) го сакаат. Па, Арпад рекол, ќе збориме догодина, и така дошол он во Вардар.
Дечките од Мислешево го гледаат Вардар секоја утакмица и си навиваат за двократен европски шампион. Мисловна именка е ова за вас. И секогаш ќе бидат добредојдени во Јане Сандански. Поззарно шо нема публика годинава кој ќе ве глеаше, ни најверните од мислешево немаше в сала да ви доаѓат сто разлика ќе ве чукат сите во лш![]()
Французон со Нексе беше на трибини. Стевче не го стави во состав. Може ги ротира.Без Кизиќ вечер, не знам зошто малиот не добива шанса.. дали не е во форма или нешто друго е во прашање.
Вечер во колку саат е утакмицата и ќе ја има ли на тв?
ФалаСПОРТ НА МТВ-1
Петок, 04.09.2020
17.55 СЕХА ракомет, 1/2-фин: ВЕСПРЕМ-МЕШКОВ Б
20.25 СЕХА ракомет, 1/2-фин: ВАРДАР-ЗАГРЕБ
00.30 НБА кошарка плеј-оф: МИЛВОКИ-МАЈАМИ