Фан клуб - РК Вардар

Мислиш нема да се труди? Па преглуп би испаднал он ако не се труди.

Мада не го сфаќам видеово сериозно. Истиов Кузмановски кога избега од Металург во Еурофарм беше толку напален против Металург да на двете утакмици даде скоро 20 гола против нив (а ете сега пее по тераси). А и оние другите едвај чекаа да избегаат од Автокоманда и да играат во странство. :facepalm::confused:
Тој може да се труди ама нема капацитет. Види го каков грев, на стол се качил, на маса се качува кога имаш повод :facepalm:

Навистина не знам со кој ум го собраа. Во двократен европски шампион носиш ваков торлак, се надевам дека на тренинг за добредојде ќе го прекршат од мавање во дуел игра и дека ќе си го исчека Вујо.

Озбилни клубови без размислување прават раскин на договорот, на клоци одма. Немав ништо против негово доаѓање до сега затоа што не памтам до сега некои негови испади кон нас (ги имаше од многу на тие утакмици), ама сериозно колку треба да си глуп кога веќе знаеш каде потпишуваш вакви работи да правиш? Баш ме интересира како ќе биде прифатен од Столе и бандата, со Деки беа приватно другари, со овој не баш :)

Тој може да се труди ама нема капацитет. Види го каков грев, на стол се качил, на маса се качува кога имаш повод :facepalm:

Навистина не знам со кој ум го собраа. Во двократен европски шампион носиш ваков торлак, се надевам дека на тренинг за добредојде ќе го прекршат од мавање во дуел игра и дека ќе си го исчека Вујо.
Абе во право си. А изгледа и сељачки, па фали и Газова да ја викнат на маса да им се качи и да пеат ќе ти играм чочек бе чичо.. :icon_lol: Мене ми е нелогички да пеат таква песна, а едвај чекаа да си одат од таму (а не дека пеат нешто контра Вардар).
Му треба на Вардар лев бек. Има штоф во него, ама со кафанчење место со тренинзи како тргнало не ќе да иде полетно. Нека се огледа малку на Кире што значи професионалност. Јас стварно се надевам дека може да се препороди во Вардар и да заигра како што треба (не на маса).
А за торлак имаш кафе (кај ти текна на зборот). :icon_lol:

И јас нема ништо против Талета, али после ова не заслужува ништо повеќе од раскин на договор па нека си ја спасува кариерата у Пролет.

Абе во право си. А изгледа и сељачки, па фали и Газова да ја викнат на маса да им се качи и да пеат ќе ти играм чочек бе чичо.. :icon_lol: Мене ми е нелогички да пеат таква песна, а едвај чекаа да си одат од таму (а не дека пеат нешто контра Вардар).
Му треба на Вардар лев бек. Има штоф во него, ама со кафанчење место со тренинзи како тргнало не ќе да иде полетно. Нека се огледа малку на Кире што значи професионалност. Јас стварно се надевам дека може да се препороди во Вардар и да заигра како што треба (не на маса).
А за торлак имаш кафе (кај ти текна на зборот). :icon_lol:

Газова :pos::pos::pos:

Како мајка да ви убил Талески Што сака нека прави, ако игра добро, тоа е тоа. Ако не игра добро, ќе јаде клоци. Глуп ваков таков, ни прв што пропаднал, ни последен. Ако го земале, сигурно има нешто, не е дека го земале за инат на Кајгана Ултрас Комитите Да биде достојна замена за некој од составот, нека биде и без мозок ако сака :)

Аман бе, пола форум во Тале како да го гледа Сагосен, бе. :tapp:nayyydobrio bekk vo istorijata na mkd
Видеово е ново 100%. Што ако е македонски ракометар, заслужува пепел да се напраи. Па, баш дека е македонски ракометар, доаѓа во најголемиот бренд, двоен европски првак, ДВОЕН ЕВРОПСКИ ПРВАК му СПАСУВА пропадната бундес-кариера каде што едвај играше. Па да моли пред трибина како Манасков. Му ебам тоа пичлемето, Вардар му спасува кариера, он ја пее заборавената песна Металург е шампион. Изглеа само овие ја знаат уствари, пошо никој не го гледа тој сељачки клуб. Античките ги снема заедно со парите на железарецот у 2014. Нека се гони у шталата ако му е дојдено до неа, нека игра за кикирики. Да сме нормален клуб, казна дебела се јаде за ова уште непочнат.

Како мајка да ви убил Талески Што сака нека прави, ако игра добро, тоа е тоа. Ако не игра добро, ќе јаде клоци. Глуп ваков таков, ни прв што пропаднал, ни последен. Ако го земале, сигурно има нешто, не е дека го земале за инат на Кајгана Ултрас Комитите Да биде достојна замена за некој од составот, нека биде и без мозок ако сака :)

Успехот на Вардар се темели на играчи што дишат за тимот и тимската хемија.
Вардар титула освои со 8 играчи затоа што ја знаат тежината на клубот и поврзаност помеѓу себе.

Е сеа копилево уште не влезено на тренинг индиректно веќе почна да влијае негативно на клубот.

Зашто потенцирав тимска хемија е најбитна?!?
Дека милионите и не се најбитен фактор ако ја нема таа сплотеност, одлични примери се ПСЖ и Веспрем.

Го земаа поради Стевче,негова желба беше,ако не игра добро ќе треба тој да си сноси одговорност.

100% видеово е ново, додека беше во Металург немаше ваква нешјебат фризура.
Ама не го кривам, на Червар школа е, научени да го мразат Вардар, криви се тие што го земале да игра за клубов.

Да се мангупи од клубот, ќе го стават да тренира со децана од 2001/2002 генерација, на утакмици строго да масира и подава пешкири и дупи си го никад да не заигра ракомет му ебам копукот селски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom