- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
Лани не верувам дека го фураше оној стил.
Од кога е отиден у Германија го фура тој стил.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани не верувам дека го фураше оној стил.
Не заслужува.

Тој у Рајн Некар место у прв тим не зема, у Вардар ќе газел. Ок.Дај не се понашајте како мали деца, коа ќе изигра една сезона и кога ќе биде катастрофа тогаш кажите дека не заслужува. Одкај знаеш дека нема да иџгази со Вардар и еве да кажеме биде топ 10 играч следна сезона у ЛШ?
Значи утре ако некој бивш Вардарец запее наша песна а не игра во Вардар тоа како треба да го прифатиме?Јас сум убеден дека видеово е постаро, а не од кога потпишал за Вардар. Не верувам дека постои толку глуп човек ако потпишал и го прави ова. Факт е дека е пуштено за да се створи негативна атмосфера.
Нема оправдување играч да скока на песни за клуб што веќе не е дел од него. Моја претпоставка е дека видеово е додека играл во Германија. Матичен клуб му е, тоа значи дека утре ако Металург му понуди договор ќе си отиде? Ќе отиде пак во Германија и пак ќе скока за Металург? Не ни се потребни играчи што нема да гинат на терен за Вардар, и што се без муда.
А, капак на се што е од тие играчи што сака у кафанче да си седне, нема врска што сите го гледаа како следниот голем талент од Македонија, а само пешкири подава у Германија.
За Талевски стануе збор, не за Карабатиќ.Дај не се понашајте како мали деца, коа ќе изигра една сезона и кога ќе биде катастрофа тогаш кажите дека не заслужува. Одкај знаеш дека нема да иџгази со Вардар и еве да кажеме биде топ 10 играч следна сезона у ЛШ?
Сите знаеме дека таа песна освен што е народна патриотска песна е и тесно поврзана со Вардар.Која е првата песна која се пушта на градски или на другите стадиони коа играл Вардар како домаќин?А, како песната Ој Вардаре Македонски е поврзана со Вардар?
Автоматски споено мислење:
Тој у Рајн Некар место у прв тим не зема, у Вардар ќе газел. Ок.
Ој Вардаре Македонски е наша песна колку што Take me Home, Country Roads е песна на Манчестер Јунајтед. Да пеел песна напишана за ФК/РК ВАРДАР во ред, ама безврска праење споредби као еј види пее и за Вардар, нема логика. Песната што ја пее за Металург е напишана баш за тој селски клуб.Значи утре ако некој бивш Вардарец запее наша песна а не игра во Вардар тоа како треба да го прифатиме?
Сепак треба да се направи разлика у оваа ситуација.
Ако е постаро видеото ја не гледам причина за ругање.Тоа дека не игра со муда не знам, не следам ракомет многу од тоа што сум го гледал во Металург имам пофални зборови, у Германија му се случи комплекс ваљда а можебј и не е дораснат за таму.Јас очекувам дека детево ќе изгине за Вардар како што го правеше тоа во Металург, дека ќе му се погоди амбиентот и ќе игра одлично.Пак ќе кажам ако видеово не е старо заслужува ругање и ќе си го добие истиот третмам како Манасков.
А муабетот за кафана е нереален па се живо од спортистите кај нас пие, ретко кој е вистински спортист.
Искрено не верувам дека е од сега видеово како шо кажа и ти ваљда не е глуп да го направи тоа кога знае дека и Комити не го прифатија најдобро овој трансфер а познато му е како помина Манасков поради таквото однесување.Ако е сега снимано тогаш неговата глупост не може да се измери.
Јас сум навивач на Вардар, и бивши играчи утре да пеат за Вардар ќе бидам сосем океј со тоа. А, пошто ова не е играч на Вардар, туку е играч што скокал против Вардар, и пее песни за Металург ич кур не ме боли. Очигледно си уште млад па не го знаеш ривалството и омразата.Значи утре ако некој бивш Вардарец запее наша песна а не игра во Вардар тоа како треба да го прифатиме?
Еве со години чекаме да даде максимум на терен, што за Металург, што за репрезентација. Уште не дочекавме, или за жал тоа е максимумот од него. МРК Вардар ќе беше екстра за него.Ако дава максимум на терен, надвор од него што сака нека прави.
Ривалството и омразата е ок до некаде ја не сум навивач од калибар како шо си бил ти затоа и можеби размислувам така, мене ме нервира не знам кога воџата на Пирати Денис ќе земе да лае по коментари и на пример ете омразата кон него е ок или да го мразам Манасков или Талески до одредена граница додека биле играчи на Металург исто но не гледам причина да мразам некој затоа што играл у ривалски клуб и надвор од теренот јас барем не гледам причина или пак да го навредувам Манасков ете ако игра у Веспрем исто не гледам поента сепак е македоски репрезентативец.Манасков не го знам освен што сум го видел неколку пати у минување кога се поздравувале татко му и тато кога се сретнувале у Велес, мислам дека е ок дете.Талески исто не го знам јас лично но брат ми живее од Јануари во Балинген и има само пофални зборови за него како човек, скроз ок лик и пред се е со истите наши идеали.Затоа освен омразата кога е на терен мислам дека нема потреба и надвор од неа.Ој Вардаре Македонски е наша песна колку што Take me Home, Country Roads е песна на Манчестер Јунајтед. Да пеел песна напишана за ФК/РК ВАРДАР, е во ред, ама безврска праење споредби као еј види пее и за Вардара, нема логика. Песната што ја пее за Металург е напишана баш за тој селски клуб.
Јас сум навивач на Вардар, и бивши играчи утре да пеат за Вардар ќе бидам сосем океј со тоа. А, пошто ова не е играч на Вардар, туку е играч што скокал против Вардар, и пее песни за Металург ич кур не ме боли. Очигледно си уште млад па не го знаеш ривалството и омразата.
Се што е излезено од Автокоманда треба да се дочека како Манасков. Ако остави простор тогаш може мислењето да се смени. Нешто налик Циндриќ. Ама играчи ко Манасков и Тале што само си бараат клуб да им оддржува форма не фала. Никогаш нема да бидат Вардарци, ниту да се почитувани од публика. Манасков беше, видовме...
,
А ти очекуваш дека сеа после се што се деси они ќе кажат дека видеото е пред 2 дена? И баш тоа старо видео неколку од нив го опнаа на социјални мрежи, а Кузмановски и стори имаше ставено со иста маица, фризура и во ист објект?
Јас сум убеден дека видеово е постаро, а не од кога потпишал за Вардар. Не верувам дека постои толку глуп човек ако потпишал и го прави ова. Факт е дека е пуштено за да се створи негативна атмосфера.
Нема оправдување играч да скока на песни за клуб што веќе не е дел од него. Моја претпоставка е дека видеово е додека играл во Германија. Матичен клуб му е, тоа значи дека утре ако Металург му понуди договор ќе си отиде? Ќе отиде пак во Германија и пак ќе скока за Металург? Не ни се потребни играчи што нема да гинат на терен за Вардар, и што се без муда.
А, капак на се што е од тие играчи што сака у кафанче да си седне, нема врска што сите го гледаа како следниот голем талент од Македонија, а само пешкири подава у Германија.

Значи утре ако некој бивш Вардарец запее наша песна а не игра во Вардар тоа како треба да го прифатиме?
Ако е постаро видеото ја не гледам причина за ругање.Тоа дека не игра со муда не знам, не следам ракомет многу од тоа што сум го гледал во Металург имам пофални зборови, у Германија му се случи комплекс ваљда а можебј и не е дораснат за таму.Јас очекувам дека детево ќе изгине за Вардар како што го правеше тоа во Металург, дека ќе му се погоди амбиентот и ќе игра одлично.Пак ќе кажам ако видеово не е старо заслужува ругање и ќе си го добие истиот третмам како Манасков.
А муабетот за кафана е нереален па се живо од спортистите кај нас пие, ретко кој е вистински спортист.
Искрено не верувам дека е од сега видеово како шо кажа и ти ваљда не е глуп да го направи тоа кога знае дека и Комити не го прифатија најдобро овој трансфер а познато му е како помина Манасков поради таквото однесување.Ако е сега снимано тогаш неговата глупост не може да се измери.