Фан клуб - РК Вардар

ПРЕДАВНИК!!!!ТРЕБА ДА ГО СВИРКАМЕ КОГА ЌЕ ДОЈДЕ!!!!!ДАМУЕБЕМТОААА!!!! АААААААААААААААААААААААААААААА вардаррр најјакиоииии

Ако е ново видеото нека ги казнат сите за непочитување на мерките за Ковид, а како најголема казна да биде да остане у Вардар и да не игра, да слуша свирежи и пцуење сите утакмици.
Ако е старо видео, ништо страшно, ваљда славеле некоја победа.

КОја казна ќе биде тоа? Го заболе дегенот дали ќе игра ако крка кеш. И онака веќе се навикна да подава пешкири.

Затоа никогаш нема да биде ракометар од него,човек без мозок...

Во ситуација кога му се распаѓа кариерата му даваат шанса да игра во европски шампион и вака им враќа.
Што да се каже друго кога ќе јаде свирежи никој нема да му биде крив.

Стварно глупо копиле пм после ова сам треба да раскине договор па тој на профилна и насловна си ги држи Металург и тоа во два кадри против Вардар а ние чекаме комита да стане педерот.

Видеово е тазе од вчера, од прва рука инфо.
Videoto NE KE DA E OD VCERA, cela bivsa postava od met e toa i nema potreba da se pisuva se i sesto na ne neproverno, a ako jas ne sum vo provo togas treba da go dobie istiot tretman kako deki boj yeke yeke

Videoto NE KE DA E OD VCERA, cela bivsa postava od met e toa i nema potreba da se pisuva se i sesto na ne neproverno, a ako jas ne sum vo provo togas treba da go dobie istiot tretman kako deki boj yeke yeke

Ја имам такво инфо од прва рука, па напишав. Ако мене ме лажат и ја те лажам. Која логика ти е тоа дека е цела прва постава од Металург? Па другари се, се собрале у Скопје на ручек. На видеото се Талески, Кузмановски, Томовски, Пешевски и оној Дарко Георгиевски Оса.

Ало намалете малку со тоа зовриените хормони. Уште малку и за коронава ќе го обвините Талески дека е најголем виновник. Ова видео е сигурно старо преку 4 години, уште пред да заминат на печалба во Германија и Пешевски и Кузмановски и Томовски. Што не го критикувате Георгиевски Оса, тој е вардарово дете. Што чуден и проклет народ сме секогаш да се напаѓало домашното. Ама тоа е каков народ таква држава, јебига. Затоа сме таму кај што сме, на дното од Европа.

Ја имам такво инфо од прва рука, па напишав. Ако мене ме лажат и ја те лажам. Која логика ти е тоа дека е цела прва постава од Металург? Па другари се, се собрале у Скопје на ручек. На видеото се Талески, Кузмановски, Томовски, Пешевски и оној Дарко Георгиевски Оса.
Drugar si zgerisl malku, aj procitaj uste ednas sto sum pisal a toa e CELA BIVSA POSTAVA a ne prva
Автоматски споено мислење:

Ало намалете малку со тоа зовриените хормони. Уште малку и за коронава ќе го обвините Талески дека е најголем виновник. Ова видео е сигурно старо преку 4 години, уште пред да заминат на печалба во Германија и Пешевски и Кузмановски и Томовски. Што не го критикувате Георгиевски Оса, тој е вардарово дете. Што чуден и проклет народ сме секогаш да се напаѓало домашното. Ама тоа е каков народ таква држава, јебига. Затоа сме таму кај што сме, на дното од Европа.
Zare daj ne go tupi ziti se

Drugar si zgerisl malku, aj procitaj uste ednas sto sum pisal a toa e CELA BIVSA POSTAVA a ne prva

Zare daj ne go tupi ziti se

Па добро исто ти е, и да е бивша постава. Не може ли да се соберат у кафана сега за време на ракометна пауза четворица бивши ракометари на металург? Пошо ти кажа -Видеото не ќе да е од вчера, цела бивша постава од металург, па како резултат на тоа ти одговорив. Позз

Видеото е од деновиве. Не е од пред неколку години.

Битно е да земе да игра, да се труди и да дава се од себе, со оглед дека го зедоа ем да се среди и да набие форма, да игра ЛШ и да е блиску до дома. Ако се труди и дава се од себе, нека си ги пее песните и кога се тушира, па и за Некар Ловен нека си пее. Ако не се труди, ќе игра оро кај Јоновски во тимот во трета лига.

Видеото е од деновиве. Не е од пред неколку години.

Битно е да земе да игра, да се труди и да дава се од себе, со оглед дека го зедоа ем да се среди и да набие форма, да игра ЛШ и да е блиску до дома. Ако се труди и дава се од себе, нека си ги пее песните и кога се тушира, па и за Некар Ловен нека си пее. Ако не се труди, ќе игра оро кај Јоновски во тимот во трета лига.
Да не се лажеме, not gonna happen. Со вакви муабети може да правдаме само светска класа спортисти на кои "им се може".

Дека е од вчера видеото, еве стори од инстаграм на Кузмановски.
У иста маица облечен на исто место сликан како у видеото.
Дефинитивно е од пред некој ден.

Attachments

• Screenshot_20200625-233254_Instagram.jpg
    Screenshot_20200625-233254_Instagram.jpg
    683,4 KB · Прегледи: 81
  • Screenshot_20200625-233404_Facebook.jpg
    Screenshot_20200625-233404_Facebook.jpg
    506,8 KB · Прегледи: 80

Нормално. И Телево пред 4 години не го фураше фризурчево.

Сеа Велгор ќе ти каже дека мајцава ја имал и пред 4 години :vozbud:

Да не се лажеме, not gonna happen. Со вакви муабети може да правдаме само светска класа спортисти на кои "им се може".
Мислиш нема да се труди? Па преглуп би испаднал он ако не се труди.

Мада не го сфаќам видеово сериозно. Истиов Кузмановски кога избега од Металург во Еурофарм беше толку напален против Металург да на двете утакмици даде скоро 20 гола против нив (а ете сега пее по тераси). А и оние другите едвај чекаа да избегаат од Автокоманда и да играат во странство. :facepalm::confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom