Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е ново видеото нека ги казнат сите за непочитување на мерките за Ковид, а како најголема казна да биде да остане у Вардар и да не игра, да слуша свирежи и пцуење сите утакмици.
Ако е старо видео, ништо страшно, ваљда славеле некоја победа.
Videoto NE KE DA E OD VCERA, cela bivsa postava od met e toa i nema potreba da se pisuva se i sesto na ne neproverno, a ako jas ne sum vo provo togas treba da go dobie istiot tretman kako deki boj yeke yekeВидеово е тазе од вчера, од прва рука инфо.
Videoto NE KE DA E OD VCERA, cela bivsa postava od met e toa i nema potreba da se pisuva se i sesto na ne neproverno, a ako jas ne sum vo provo togas treba da go dobie istiot tretman kako deki boj yeke yeke
Drugar si zgerisl malku, aj procitaj uste ednas sto sum pisal a toa e CELA BIVSA POSTAVA a ne prvaЈа имам такво инфо од прва рука, па напишав. Ако мене ме лажат и ја те лажам. Која логика ти е тоа дека е цела прва постава од Металург? Па другари се, се собрале у Скопје на ручек. На видеото се Талески, Кузмановски, Томовски, Пешевски и оној Дарко Георгиевски Оса.
Zare daj ne go tupi ziti seАло намалете малку со тоа зовриените хормони. Уште малку и за коронава ќе го обвините Талески дека е најголем виновник. Ова видео е сигурно старо преку 4 години, уште пред да заминат на печалба во Германија и Пешевски и Кузмановски и Томовски. Што не го критикувате Георгиевски Оса, тој е вардарово дете. Што чуден и проклет народ сме секогаш да се напаѓало домашното. Ама тоа е каков народ таква држава, јебига. Затоа сме таму кај што сме, на дното од Европа.

Drugar si zgerisl malku, aj procitaj uste ednas sto sum pisal a toa e CELA BIVSA POSTAVA a ne prva
Автоматски споено мислење:
Zare daj ne go tupi ziti se
Да не се лажеме, not gonna happen. Со вакви муабети може да правдаме само светска класа спортисти на кои "им се може".Видеото е од деновиве. Не е од пред неколку години.
Битно е да земе да игра, да се труди и да дава се од себе, со оглед дека го зедоа ем да се среди и да набие форма, да игра ЛШ и да е блиску до дома. Ако се труди и дава се од себе, нека си ги пее песните и кога се тушира, па и за Некар Ловен нека си пее. Ако не се труди, ќе игра оро кај Јоновски во тимот во трета лига.
Дека е од вчера видеото, еве стори од инстаграм на Кузмановски.
У иста маица облечен на исто место сликан како у видеото.
Дефинитивно е од пред некој ден.
Дека е од вчера видеото, еве стори од инстаграм на Кузмановски.
У иста маица облечен на исто место сликан како у видеото.
Дефинитивно е од пред некој ден.

Мислиш нема да се труди? Па преглуп би испаднал он ако не се труди.Да не се лажеме, not gonna happen. Со вакви муабети може да правдаме само светска класа спортисти на кои "им се може".