Фан клуб - РК Вардар

Другар изгледа Вардар го следиш од кога станавме европски прваци. Конкретно, Јовчевски кога играше за Вардар ниту Чупиќ беше донесен, ниту пак Шишкарев, туку тогаш играа словенецот Брумен и претходно србинот Радуловиќ. Ништо подобри од Јовчевски, а 10 пати поплатени од него. За разлика од тие што ги спомна мк ракометари, секогаш добивале шанса кој во Металург, кој во Пелистер, само во нашиот Вардар мк ракометарите не се доволни квалитетни и најчесто се 3 опција и нормално е дека нема да можат да се развијат во квалитетни ракометари, затоа што добиваат шанса да играат само со некои екипи како Радовиш, Пролет и слични екипи. Ниту во Сеха лига не им се давало многу шанса за игра и децата губат воља од таквите стручњаци како тебе и сличните кои од старт ги карактеризираат како неталентирани и неквалитетни.
Автоматски споено мислење:

Ете го се јави господинот експерт за ракомет Центарски. Те поздрави Санталов.

затоа металург никад нема да биде европски шампион, со просеци толку се можностите
а еве гледам и телњто тако звани подавач на пешкири ептен се проби у Германија, играчиште невидено стана среќа не отиде у Вардар

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eden od Zarabec i Jotic ke e posledno zasiluvajne spored Miho, se nadevam deka toa ke e Zarabec iako ke sum zadovolen(so ogled na cela situacija so krizata vo koja bevme pa i prezadovolen so Jotic), vaka taka na hartija dosta respektabilno timce sklopvime, Kizic e super talent koj doprva uste poveke ke se razviva, ovaj Kantagrel mislam deka pozitivno ke iznenadit, Borko da si ziv i zdrav bratu, za postovajne e se so napre dosega vo karierata ali mislam deka ke si visok i ke mu odzemas bespotrebno minutazha na Kizic.
Se osven limitirana minutazha na Borko e ne prifatlivo i steta na razvojot na Kizic i Cantagrel.

- Na krila sme pokrieni so svetski kalibar na igraci (Dibirov i Cupic) mal problem se nivnite zameni vo slucaj na povreda, pojke go sakav Kosteski nego Georgievski, posto vistina ima strasen talent i mozi da se razvie vo dosta kvalitetno desno krilo, steta za nego sho ke e 3ta opcija vo Zegin Pelister.

Na lev bek gore dolu site znaeme so ne ocekuvat so Disco i Taleski, dobro e sho i Gadza ke mozit da pokrijat, na desen bek iskreno neznam so da ocekuvam, da se nadevame deka hrvatot ke iznenadit, ali mislam deka desen bek ke ni e najbolna pozicija, se nadevam deka gresam, ali bi trebalo da turkame nekako so Vujin i Hrvatot, Jagurinovski valjda ke e vo Junior, nema sto da dobieme od nego vo prv tim.

- Dokolku Zarabec potpisit, na HARTIJA nemat da sme mnogu daleku od timot koj so ja osvoi poslednata titula vo liga na sampioni -(iskreno so toj tim mnogu malku od nas ocekuvaa deka ke mozit nesto da napreme na f4), se nadevam deka novive igraci brzo ke se vklopat, i so vakov tim dokolku go zadrzime pobednickiot mentalitet pak ke sme strav i trepet za sekoja ekipa, posebno vo Jane Sandanski.

- PS 2021 slag na tortata ke e Karacic nazad vo Vardar :love:

Без навреди.
Секој си има право на мислење, колку и да е неосновано и неприфатливо за другите, нема потреба да се навредувате :D
Казнени поени за инволвираните.

Би било убаво да се донесе уште еден бек, а лев, а десен, покрај тој централен што се планира. Некој шутер, зошто на Вујин и на Дисингер не може да им се верува.

Ќе се донесат сигурно еден до двајца нови играчи, а кој ќе бидат е веќе друга приказна. Пољакот излезе ко гром од ведро небо, така да очекувам следните засилувања да бидат во овој стил, што не биле врзувани јавно со трансфер во Вардар.
Миха не доаѓа сигурно, а Јотиќ мислам дека ќе заврши у Еурофарм.

Еве нешо кратко од Валчак, коа направил трансфер у Киелце. Ќе брка голема работа, и тоа како е потребен на нашава екипа ваков пикер у два правци.

Еве нешо кратко од Валчак, коа направил трансфер у Киелце. Ќе брка голема работа, и тоа како е потребен на нашава екипа ваков пикер у два правци.
Од Киелце у втора германса лига да паднеш,е сумњива работа... ја скептик сум

Од Киелце у втора германса лига да паднеш,е сумњива работа... ја скептик сум

Ќе видиме, ја мислам дека брка работа, пред се во одбрана. Од тоа што го видов глеам дека во напад е солиден така да. Битно е да пружи максимум во минутите кои ќе ги добие, и добро да балансира со Столе и Калараш. Многу ни е важно да имаме пикери кои квалитетно ќе ги попунат минутите коа Столе ќе биде на клупа.

Ќе видиме, ја мислам дека брка работа, пред се во одбрана. Од тоа што го видов глеам дека во напад е солиден така да. Битно е да пружи максимум во минутите кои ќе ги добие, и добро да балансира со Столе и Калараш. Многу ни е важно да имаме пикери кои квалитетно ќе ги попунат минутите коа Столе ќе биде на клупа.
Глеав и јас имаше на фејс Вардар Фанс публикувано.Абе на гледање видео е ОК,дај боже да се снајде.
Ќе се донесат сигурно еден до двајца нови играчи, а кој ќе бидат е веќе друга приказна. Пољакот излезе ко гром од ведро небо, така да очекувам следните засилувања да бидат во овој стил, што не биле врзувани јавно со трансфер во Вардар.
Миха не доаѓа сигурно, а Јотиќ мислам дека ќе заврши у Еурофарм.
Тоа е твое мислење или навистина си од некаде сигурен ?

Ако дојде Зарабец тоа ќе биде најголемото засилување за Вардар после Дибиров, Дујшебаев и Штербик.

Доведуваш играч во прајм тајм, во најдобрите ракометни години, светска класа. Лудацине од Кил ако го пуштат ќе се заебат јако. Јас да сум нив без размислување би го задржал него пред Дувњак.

Плус Вардар е навикнат да игра со таков тип плејмекери, Циндриќ, Скубе, ако дојде и Миха кој и да е тренер стилот на игра би останал сличен на тој на кој се навикнавме.

Абе и Горпишин беше добар на видеото што го гледавме.
Никакво мерило не е видео. Времето ќе покаже. Дај боже да биде новиот Фереира.

Глеав и јас имаше на фејс Вардар Фанс публикувано.Абе на гледање видео е ОК,дај боже да се снајде.

Тоа е твое мислење или навистина си од некаде сигурен ?
Мое мислење базирано на изјавите од Михајло, медиумите и странските ракометни портали. Премногу препреки има да се оствари трансфер на Миха во Вардар. За Јотиќ, мислам дека влезе во игра пред се дека има играно во Македонија и ни е познат, но и тој чека на исходот со Миха. Еурофарм знам дека со отворени раце го чека.
И ќе кажам, Миха е преголем залак за овој Вардар. Дај боже да ме демантираат.

Мое мислење базирано на изјавите од Михајло, медиумите и странските ракометни портали. Премногу препреки има да се оствари трансфер на Миха во Вардар. За Јотиќ, мислам дека влезе во игра пред се дека има играно во Македонија и ни е познат, но и тој чека на исходот со Миха. Еурофарм знам дека со отворени раце го чека.
И ќе кажам, Миха е преголем залак за овој Вардар. Дај боже да ме демантираат.
Ја ко шо разбав дека се договорени клубот и играчот,и се зависи од Кил.Ја незнам што ќе им прават на на 3 бека на секоја бековска позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom