Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Од каде ова дека има договор со Миха?Има договор со Миха! Само Кил да го откачи!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде ова дека има договор со Миха?Има договор со Миха! Само Кил да го откачи!
Од каде ова дека има договор со Миха?
 )
)После ојле дојле се криви ако не испадне ништо. Вујин го извадија кроз иглени уши не па толку лесно со Зарабец да биде..Од рекла казала, и секој верува у тоа што сака)
И глеај сеа на Вардар ќе им се паднат, Киелце, Нант и Фленсбург.ШЕШИР 1: ПСЖ, Вардар, Веспрем, Барселона
ШЕШИР 2: Кил, Киелце, Алборг, Порто
ШЕШИР 3: Мешков Брест, Мотор, Нант, ПИК Сегед
ШЕШИР 4: Целје, Загреб, Елверум, Флензбург
На ждрепката ќе се влечат по два тима од првиот шешир и истите ќе одат во групите А и Б. Потоа ќе се влечат другите екипи, а мора да се земе предвид дека екипи од Франција, Унгарија и Германија нема да може да играат во иста група.
Најдобрите две екипи од групите А и Б ќе патуваат директно во четвртфиналето, додека останатите екипи, од третото до шестото, ќе играат плеј-оф за пласман меѓу најдобрите осум во Европа.
Еј човече, во прв шешир, некој тоа може да сонува
Моја желба:И глеај сеа на Вардар ќе им се паднат, Киелце, Нант и Фленсбург.
Neka pazat tie da ne mu se padnime nie, so Timur na lev i Cupic na desen bek, imavme nereseno vo Skopje protiv takvo ekipishte na KielceИ глеај сеа на Вардар ќе им се паднат, Киелце, Нант и Фленсбург.

Столр за 2 ли се важи? [emoji28]Непотребно се носи пољаков Валчак на пикерска позиција каде што веќе имаме 5 пикери, само се натрупуваме. Освен уште 1 плејмејкер-среден бек, доста е веќе комплетни сме.
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Како што е здебелен сега може и за 3 да важи.Столр за 2 ли се важи? [emoji28]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Пред некој ден ми помина пред мене на точак(во движење и со цвикери беше неможев да го познаам дали беше он или брат му),ако беше он ми делува дека е ослабен а не здебелен.Како што е здебелен сега може и за 3 да важи.