Фан клуб - РК Вардар

Ајде да се стрпиме уште две-три недели, па ќе знаеме на што сме. Шпекулации еден тон, не е се за верување.
Сега сите знаат се, ја би повеќе од овде да се информирам и секако верувам во тоа. @chef_cook него особено

Според вардарфанс, официјално потпишљн е Санталов.

Според вардарфанс, официјално потпишљн е Санталов.
Вчера на подкастот со Балкан Хендбол потврди Алушевски дека е потпишан, скоро 30-40 минути траеше интервјуто, раскажа доста за неговите планови и гледишта, има некои работи шо не ми се допаѓаат, ќе видиме дали е правиот човек за оваа позиција.

Вчера на подкастот со Балкан Хендбол потврди Алушевски дека е потпишан, скоро 30-40 минути траеше интервјуто, раскажа доста за неговите планови и гледишта, има некои работи шо не ми се допаѓаат, ќе видиме дали е правиот човек за оваа позиција.

Исто и мене, се пофали дека го кренал Еурофарм на друго ниво и ги трескал Пролет и другите, а не дека имаа 50 пати појак тим и буџет од нив :icon_lol: желбиве за ракометари му буџат, ако го потпрашаше уште еднаш ќе откриеше дека и Никола Маркоски и Чурлески имаат отворени понуди од Вардар за договор, не ми допаѓа начинот на кој ги гледа работите, но останува да видиме.

Исто и мене, се пофали дека го кренал Еурофарм на друго ниво и ги трескал Пролет и другите, а не дека имаа 50 пати појак тим и буџет од нив :icon_lol:
И мене не ми се допадна тоа што го кажа дека претходната сезона Еурофрам губел 10 разлика дома со Татабања, а со него го победиле Веспрем. Ми делуваше малку ко да нема допир со реалност за некои работи што ги кажа :)

Сите знаеме дека Аљуш не е од калибарот на Раул и Парондо ама сепак човекот дојде во тешко време за клубот,ептен глупо ќе биде да го избркаат сега.

Да оставиме да покаже времето,можеби ќе изненади со нешто,сепак треба да сме свесни дека нема да имаме голем буџет и нормално дека ќе му бидат такви желбите за играчи.

Не ти доаѓа Игор, и во тоа интервјуто за Балкан Хандбол го праша оној Жика дали по крајот на кариерата планира да дојде да живее во Скопје, он си кажа дека не се гледа тука, има други планови. Реално него ова му е врвот на кариерата, може дискутабилно е дали во играчки способности, но во реноме, сигурно. Ќе гледа на направи некој добар тансфер сега, да капитализира.

Него што се дешава со Металург, чим слушнаа дека Михајло се враќа почнаа да прават конкурентна екипа.
Автоматски споено мислење:

„Точно е дека имам понуди од Вардар и од Еурофарм Пелистер. Двете екипи уште лани ми понудија да дојдам кај нив, а и сега имам отворена понуда. Ништо не сум решил. Во Германија има некои клубови што покажуваат интерес, но немам никаква конкретна понуда за која би размислувал. До крајот на овој месец би требало да решам се, зашто ќе ми треба време ако е потребно некое селење и прилагодување на нова средина."
- вели Талески кој досега настапуваше за тимот на Балинген во Германија.

Последно уредено:
Тие им се за една сезона, макс две, колку да го кренат нивото. Ама пак, поозбилен пристап од порано. Што е добро, да се има три солидни екипи во лигата.

Доколку успеат да го задржат костурот на екипата
Борко
Дибиров, Чупич, Толедо, Стоилов, Дисингер, (среден бек) и во ротација во одбрана Калараш и Мишевски. Уште од оваа сезона би имале шанси за висок пласман.. Луѓе успеавме без бекови со крпена екипа да се држаат со Порто и Монтпелјер до крај и да извадат нерешено со Килце дома. Со освежување со Санталов и уште некој играч ќе имаме пак екипа која ќе покаже заби.Одлично шо Металург и Пелистер се враќаат се надевам и Охрид ќе успее да избори пласман во Лига Европа да добиеме уште една јакс екипа и силно првенство шо од догодина би играле и цела сезона сп тоа и рсзвој на младите играчи кој сиг би добивале поголема шанса во првенството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom