Фан клуб - РК Вардар

Медиумиве наши врска си немаат што се случува во Вардар ниту општо во ракометот.
Моментално наоѓаат играч што му истекува договорот и го поврзуваат со Вардар.

Најголем извор за информации им е форумов,така да ако има нешто ќе дознаеме прво тука. :D

Кулак 99% е наш.
Стипе имал 4 понуди, од кои две од наши клубови.

Автоматски споено мислење:

Кулак (у превод Тупантца) би дшол како n⁰2 на Карачич

Последно уредено:

Кој беше тој? Судијата ракометен?
Не, oсвен што е избегитис хроника, не знам што е по занимање впрочем, знам само на сите утакмици на Металург беше во први редови, те зад Лино, те зад гол со тој другиот ропак бффче на Минчо, го изумив како се викаше. Носеше едно време маица удруга Хрвата во знак на поддршка кон Лино ... :D

Опасно си зборат за Игор од Киелце, имаше и Талант интервју, рече дека на сите ќе им биде намалена платата ама дека посакува да не ги изгубат најбитните играчи.
Медиумите од Полска велат дека одбил да му биде намалена платата, тоа е тоа, радувај се Македонијо.

Не, oсвен што е избегитис хроника, не знам што е по занимање впрочем, знам само на сите утакмици на Металург беше во први редови, те зад Лино, те зад гол со тој другиот ропак бффче на Минчо, го изумив како се викаше. Носеше едно време маица удруга Хрвата во знак на поддршка кон Лино ... :D
Презимето на А му почнува? Глупо ми е некако вака шо препрашувам.

Презимето на А му почнува? Глупо ми е некако вака шо препрашувам.
Жарко Ангеловски.
Познатиот навивач на Металург, сега на Еурофарм, во фудбал на Работнички (со приказните дека фк Работнички имал 150000 навивачи во Дебар маало и како кога он влегувал во кафана, навивачите на Вардар бегале) и сите екипи од Чаир (пораснал во Чаир, навивал за сите екипи од населбата во било кој спорт).

Имаше еден натпревар со Металург јуниор кога влеговме во сала и навивавме после фудбал. Жаре одма фати кидавела кога не виде. Ми падна жал тогаш, сфатив дека е некој забеган со паметот.

Имам список за отстрел ко Тони манџа
Жаре
Денис Дуковски Пират
Јана Дуковска
Драган Томовски
и редакцијана Екипа

сум им кажал на сите,кат-тад ќе нисе вкрстат патиштата,ќе бидат е*бени ...

Имам список за отстрел ко Тони манџа
Жаре
Денис Дуковски Пират
Јана Дуковска
Драган Томовски
и редакцијана Екипа

сум им кажал на сите,кат-тад ќе нисе вкрстат патиштата,ќе бидат е*бени ...
Томовски од Цементара?

Со истиве се имам расправано во глобала хаха
Толедо останува во Вардар или ќе си оди?
Како што пренесоа, на сите играчи им биле понудено договори со пониска вредност од претходните договори. Нивно е дали ќе прифатат или не.
Според шпекулациите, Дисингер се согласил да продолжи.

радувај се Македонијо.
Знам дека напраивте да пукне со Мицковски у Келн, ама не си на митинг да кажуваш кој да се радува стопан еден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom