Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Аирлија нека ни е стартнава победа и нека се множат!
Атман солиден, очекував од Дисинџер повеќе на почеток. Новите пикери доста слабо ќе треба многу да се работи со нив. Али имам надеж и верба дека може да се изделкаат. Горбок нека го стават помошник на Писонеро, да не си ризикува само нови повреди мислам дека нема веќе што да понуди.коа на тоа ќе се додаде швајцарски сир одбрана..страв ми е да помислам..утакмицава ја изиграа индивидуалци..Тешко нас годинава со вакви голмани. Во 53 минута веќе имавме 29 гола примени и тоа со Монпеље. Што ли не чека со посериозни екипи ко Барса, Кјелце, Веспрем...
ГорпишинВиде Писонеро дека не иде со Пелко и Горошпин во напад, па го остави Калараш.
Гледајќи од минатото, искрено не верувам дека ќе биде полна сала за Порто, дај Боже да грешам, и јас посакувам на секој меч да нема празни места во салата, но мислам дека скоро така да се изразам ќе биде исполнето против Кил, Веспрем и Келце, а против Порто, Монпеље, Мешков Брест, Мотор Запорожје така такаследна недела МОРА ПОЛНА САЛА со Порто,МОРА да им се даде поддршка на ѕверовие.

јас мислам дека ќе биде,оваа сезона е све поразлично во однос на лани,преклани...Гледајќи од минатото, искрено не верувам дека ќе биде полна сала за Порто, дај Боже да грешам, и јас посакувам на секој меч да нема празни места во салата, но мислам дека скоро така да се изразам ќе биде исполнето против Кил, Веспрем и Келце, а против Порто, Монпеље, Мешков Брест, Мотор Запорожје така така![]()

Пресече 2-3 и изнуди пробивање. Исто 3-4 контри реализирани. Шиш солиден.шишкарев,дефанзивно многу слабо изигра