Фан клуб - РК Вардар

Да го видеше Гедбан. Дури и судија изреагира на неговото однесување кога прими еден од првите голови од Кинезите.
Ај да играш утакмица против Барса, Киелце, Фленсбург, па да се нервираш ако ти постигнале гол, ама со Кинезиве, кои се небитни, ти се нервираш.

Почнувам да го отсакувам Гедбан.
Го приметив и тој момент мислев дека се повреди а уствари се изнервирал хаха

Што ако се Кинезите небитни? Ако примил глуп гол логично е да се изнервира.

Не е до головите на Кинезите, до него е. Не може за секој втор гол нервози да прави, а и на неговите соиграчи да ги нервира.

:pos: :pos: :pos:

Ептен беа нервозни соиграчите, затоа се утепаа од смеење цела утакмица. Гедбан има апсолутно право да се нервира зза секој гол што ќе го прими, веројатно сфаќа дека не е калибар на Вардар.

Уште еднаш ќе прашам, што е со Кугис? Он ли ќе биде 1ва постава сезонава? Многу сум скептик за голманите, колку и да е добар Периќ не верувам дека ќе најдеме некој нов Милосављев.

Ако тоа е причина за масовен стрес, овој го чека инфаркт на млади години.
Епа не го бива, не е Штербик па да знае дека наредна таква ќе ја фати. Деновите во Вардар му се одбројани, да не не го знае тоа и сега ова му е додатен блам...

Уште еднаш ќе прашам, што е со Кугис? Он ли ќе биде 1ва постава сезонава? Многу сум скептик за голманите, колку и да е добар Периќ не верувам дека ќе најдеме некој нов Милосављев.
Кугис имал некоја алергија, затоа не игра последниве некои.

Тој мене не ми се гледа лош, ми делува дека има добар рефелкс. Баш ме интересира во прво коло од ЛШ кој ќе стартува. Моја претпоставка е дека Кугис ќе биде прв голман.

Кој знае како ќе се развива ситуацијава, може добро ќе бранат. Тоа зависи и од каква ќе биде одбраната.

Кугис имал некоја алергија, затоа не игра последниве некои.

Тој мене не ми се гледа лош, ми делува дека има добар рефелкс. Баш ме интересира во прво коло од ЛШ кој ќе стартува. Моја претпоставка е дека Кугис ќе биде прв голман.

Кој знае како ќе се развива ситуацијава, може добро ќе бранат. Тоа зависи и од каква ќе биде одбраната.
За одбраната не се сомневам дека ќе биде цврста, тука сме добри ама џабе ако голманите се со 4-5 одбрани од утакмица. Од Кугис ништо не видовме, Гедбан го знаеме каков е. Јас повеќе шанса би му дал на Кизиќ отколку на Гедбан. Млад е, ќе сака да се докаже башка и наше дете.

За одбраната не се сомневам дека ќе биде цврста, тука сме добри ама џабе ако голманите се со 4-5 одбрани од утакмица. Од Кугис ништо не видовме, Гедбан го знаеме каков е. Јас повеќе шанса би му дал на Кизиќ отколку на Гедбан. Млад е, ќе сака да се докаже башка и наше дете.
Писсонеро ги меша играчиве и тактикиве,ко шпил карти.Тренер што разбира вика многу разни стилови на одбрана и напад пробал од Супер Глоб до вчерашната утакмица.Нејќе да открие како ќе игра со Дианис,Диско и Атман. Најверојатно послем утакмицата со Мотор ќе биде појасно.Али у Сеха годинава не треба да ставаме многу голем влог,пошто најверојатно ќе се иде со втор состав на повеќето утакмици.

Писонеро сфати ваљда дека Атман не е за ништо друго освен среден бек и замена за Скубе. Инаку тренеров сакал уште еден бек шутер, сега му текна на една недела пред почеток на сезона..

Писонеро сфати ваљда дека Атман не е за ништо друго освен среден бек и замена за Скубе. Инаку тренеров сакал уште еден бек шутер, сега му текна на една недела пред почеток на сезона..
ова го бара еден месец,има иницијатива за носењее таков играч..у тек се преговорите,Атман ако крене ниво,а на добар пат е за тоа ќе кине! Иначе физички,е целосно здрав.Психички е слаб,во Хановер го убиле ментално.Работи со психолог.Башка му обеќале да го викнат за репрезентација

Еј @Калараш е член на форумов? :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Брат, кажи ми како е со повредата на Горпишин, добра ли му е раката?

И уште едно прашање. Кој е следнјот играч што ќе дојде во Вардар?

Има тука еден член, Шеф, кажува цело време што се случува во Вардар, ама за ова последново сеуште не произлегол со информации, па ако имаш ти нешто повеќе инфо да ни кажеш...

Еј @Калараш е член на форумов? :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Брат, кажи ми како е со повредата на Горпишин, добра ли му е раката?

И уште едно прашање. Кој е следнјот играч што ќе дојде во Вардар?

Има тука еден член, Шеф, кажува цело време што се случува во Вардар, ама за ова последново сеуште не произлегол со информации, па ако имаш ти нешто повеќе инфо да ни кажеш...
Му пишав на Горпишин чекам одговор. Инаку тој шпанецот што се споменуваше, бек шутерот, ми кажа дека НЕМА НИШТО од тоа он во Вардар. Сега демек нашиот се врти кон некој си од АСОБАЛ малку познат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom