Фан клуб - РК Вардар

Милосављев дојде од српска лига, од полупрофесионален клуб. Немаше спечалено од претходни сезони во Вардар или странски лиги за лагоден живот. Така да реакцијата на жена му е сосема на место. Никој не ти го знае домашниот есап.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Автоматски споено мислење:

Само нека тераат вака, нема да има зима за Вардар додека финансиите се на ниво,мислам дека ќе глеаме мега јак Вардар и во наредни 3-4 сезони.

Исто и толедо изјави дека иако продолжил со Висла, чекал понуда од Вардар и кога стигнала не можел да каже не, никој не би му кажал не на Вардар!

Последно уредено:
Поповски и Мишевски го напуштиле Вардар. На нивно место, од младинците се прекомандувани Ален Ќосевски (десно крило) и Дејан Кукуловски (среден бек).

Поповски и Мишевски го напуштиле Вардар. На нивно место, од младинците се прекомандувани Ален Ќосевски (десно крило) и Дејан Кукуловски (среден бек).

Доста е чуден потегот со Мишевски. Малку ме чуди што не сакаат да вложат во него. Еден од ретките млади таленти кои ги извади клубот во ерата на Самсоненко.

Не дека сум којзнае каков фан на Мишевски, прашање е колку ќе го биде, ама стратешки ми е чудна одлукава.

П.С. Немам никакви инсајд информации ама ми мириса дека Мишевски во Металург ќе оди. Покомплицирано е прашањето на Поповски иако ништо чудно Металург или Бутел да се опција и за него (ако воопшто планира да продолжи со ракомет со оглед дека ако не грешам нешто во ИТ индустрија чепка паралелно со ракометот)

Поповски е на ФИНКИ, не знам дали заврши само. Иако не гледам ништо чудно што си заминале, секако шанса нема да добијат иако Парондо за разлика од Раул ги ставаше често на утакмици. Секако паметно е што си отидоа и да најдат некој подобар клуб за да се развијат. Преку кур од такви играчи што седат како 3та постава само затоа што си лапаат пари и ќе си тераат ноќен живот тука.

Поповски мислам дека работи во Акцент како програмер, part-time.

Инаку гледам интервју со овој Писонеро на 24ракомет. Тој човек не збори многу добро англиски. Ме загрижи.

Јас па баш обратно, за Шпанец сметам дека збори исклучително добар Англиски. Елоквентен и смирен, барем на прв поглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom