Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima nekoj zapoznaen koga e vo prasanje sostavot na RK Vardar za slednata sezona? Se bara uste nekoe zasiluvanje ili toa e toa?
Jas sum 3 red, 14 blok ako mozes da nacekas tie sedista ili eden do dva redea pogore ke bides dobitnikКое е најдобро место за гледање (планирам сезонска да земам) во салата?
Лани бев ептен горе (11-12 ред мислам беше) и некако далеку ми беше.
Не го сфаќам коментаров. Демек они се сериозен клуб, а ние не? Ако е така ондак супер ми е вака несериозно да функционираме, бидејќи овие ни станаа редовни пациенти.Веспрем потпиша со младинскиот репрезентативец на Египет, Јахија. Сериозен клуб така работи (јес да уште немаат титула)![]()
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Значи за извртуење муабети ни нема рамни. Младинско е ок можност за наоѓање талент за евтини пари. А Вардар со скаутинг на млади (освен Милосављев) не се покажа баш.Не го сфаќам коментаров. Демек они се сериозен клуб, а ние не? Ако е така ондак супер ми е вака несериозно да функционираме, бидејќи овие ни станаа редовни пациенти.