Фан клуб - РК Вардар

Ima nekoj zapoznaen koga e vo prasanje sostavot na RK Vardar za slednata sezona? Se bara uste nekoe zasiluvanje ili toa e toa?

Можда ќе изненадат со некој Хрвословенец од Младинсково првенство.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Кое е најдобро место за гледање (планирам сезонска да земам) во салата?
Лани бев ептен горе (11-12 ред мислам беше) и некако далеку ми беше.

Кое е најдобро место за гледање (планирам сезонска да земам) во салата?
Лани бев ептен горе (11-12 ред мислам беше) и некако далеку ми беше.
Jas sum 3 red, 14 blok ako mozes da nacekas tie sedista ili eden do dva redea pogore ke bides dobitnik :)

Топ! Многу е рокенролерски автобусов, ептен по мој мерак. Плус двете ѕвездички изнад амблемот, милина.

Работава, вие не можете да напишете колку што ние можеме да избришеме :pos: :tapp:. Ко у режимите на Грујо и Заеб.

Ајде приберете се и бидете онтопик

Веспрем потпиша со младинскиот репрезентативец на Египет, Јахија. Сериозен клуб така работи (јес да уште немаат титула [emoji16])

Вардар е институција за Веспрем во поглед на градењето на екипа и скаутингот на играчи последниве 4 сезони. Да не дојдеше Дејвис, само господ знае уште колку години ќе лупаа дебели пари на играчи кои не вредат толку и да го оптоваруваат ростерот беспотребно.

Веспрем потпиша со младинскиот репрезентативец на Египет, Јахија. Сериозен клуб така работи (јес да уште немаат титула
emoji16.png
)

Не го сфаќам коментаров. Демек они се сериозен клуб, а ние не? Ако е така ондак супер ми е вака несериозно да функционираме, бидејќи овие ни станаа редовни пациенти.

Мислам дека послем ПанАмериканскивке игри ќе се донесе уште некое засилување.Вчера Чиле го тресна Бразил.Страшно изиграа.
А да до крајов на денов,или утре,треба да добиеме старо-ниво засилување!

Не го сфаќам коментаров. Демек они се сериозен клуб, а ние не? Ако е така ондак супер ми е вака несериозно да функционираме, бидејќи овие ни станаа редовни пациенти.
Значи за извртуење муабети ни нема рамни. Младинско е ок можност за наоѓање талент за евтини пари. А Вардар со скаутинг на млади (освен Милосављев) не се покажа баш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom