Фан клуб - РК Вардар

Голман: Артурс, Гедбан
Лево крило: Дибиров, Димитриоски*
Десно крило: Чупиќ, Шишкарев
Лев Бек: Дисингер, Горбок, Лангаро
Среден Бек: Скубе, Атман
Десен Бек: Криштопанс, Толедо*
Пикер: Столе, Горпишин, Калараш*

Опасен тим би било ова, но ќе зависи многу и од тренерот како ќе се покаже.[DOUBLEPOST=1561287674][/DOUBLEPOST]Во факинг Данкерк игра Лангаро, сега му е мајката да го земат со другар му Толедо. 24 години има Лангаро, 25 Толедо, одлично.

друг е системот таму па платите се бруто
другар у фабрика у Немачка зимаше 2000е али 700е данок од тие
плус стај рентање стан па и храна и ко ке видиш тука негде е

Sent from my iPhone using Tapatalk
Све јасно тоа, ама од кај никна муабетот дека зимал 12 а тука 5 му нудат, рекла казала муабет. А ако искочил од него мубетот, не е ваљда глуп до толку да споредува бруто со нето. Енивеј, сигурно зима поголема плата него нашиве што би дале за него.

Опасен тим би било ова, но ќе зависи многу и од тренерот како ќе се покаже.[DOUBLEPOST=1561287674][/DOUBLEPOST]Во факинг Данкерк игра Лангаро, сега му е мајката да го земат со другар му Толедо. 24 години има Лангаро, 25 Толедо, одлично.
Лангаро има потпишано со Барса луѓе.Полека малку чекајте официјални трансфери

Лангаро има потпишано со Барса луѓе.Полека малку чекајте официјални трансфери
Нема потпишано,имаше шпекулации за оваа сезона дека ќе оди во Барса ама пропадна трансферот.

Све јасно тоа, ама од кај никна муабетот дека зимал 12 а тука 5 му нудат, рекла казала муабет. А ако искочил од него мубетот, не е ваљда глуп до толку да споредува бруто со нето. Енивеј, сигурно зима поголема плата него нашиве што би дале за него.
И во Мкд се плаќа данок и придонеси. Околу 30% и повеќе

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

И во Мкд се плаќа данок и придонеси. Околу 30% и повеќе

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
37% od bruto plata idat negde za pridonesi. I ne sporeduvajte za nasive se znae celta e nadvor sto podaleku of tuka. Strancite im e novo ubavo im e ke posedat malce I strafta posle

А шо е финтава што си го стаил Лангаро? Тоа е твоја лична желба, или имаш некое инфо дека преговараме со него?

Мене сомнителен ми е квалитетот на овој Гедбан,сезонава не се покажа баш најдобро,имаше 2-3 добри натпревари ама останатите обично влегуваше од клупа и не бранеше ништо.
Незнам колку е паметен овој потег што ќе брани уште една сезона,посебно што и овој Летонецот Кугис не е некој докажан голман.
Знаеме сите колку е битен голманот во ракометот,ако немаш добар голман џабе ти се играчи.

Ќе видиме и лани со Милосављев беше овој муабет па на крај искочи дека е еден од најдобрите голмани во Европа.

Мене сомнителен ми е квалитетот на овој Гедбан,сезонава не се покажа баш најдобро,имаше 2-3 добри натпревари ама останатите обично влегуваше од клупа и не бранеше ништо.
Незнам колку е паметен овој потег што ќе брани уште една сезона,посебно што и овој Летонецот Кугис не е некој докажан голман.
Знаеме сите колку е битен голманот во ракометот,ако немаш добар голман џабе ти се играчи.

Ќе видиме и лани со Милосављев беше овој муабет па на крај искочи дека е еден од најдобрите голмани во Европа.
Dejan Perić like this.

Знаеме сите колку е битен голманот во ракометот,ако немаш добар голман џабе ти се играчи
И мене некако ми е сомнителен Гедбан. Голем е, агилен, но некако нема рефлекс. Споро реагира. Иако голмани се непредвидливи. Чим го оставиле, сигурно Периќ гледа нешто во него. Ја мислев дека ќе го баталат, али ок, млад е, нека му се даде шанса.

Нека дојде и нека се прекрстиме во РК Русија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom