Фан клуб - РК Вардар

Најдов едно интервју со Лангаро од средина на февруари, се остави впечаток дека нема договор со никого. Таа информација за Барса е од шпански ас некаде во јануари. Најверојатно нема договор со Барса.

Епа тогаш Рожерио нека пушти абер

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Што ќе му каже? - Брат, плата нема, али се друго е супер :)
Ја коа би бил Одма би трампал плати за титула во ЛШ некои нешта и спомени не можеш да ги купиш со парите никогаш ниту да доживееш некои работи тоа шо Рожерио го доживеа со Вардар е непроценливо да не му пружеа шанса ќе талкаше по Бразил по полињата со кафе го памтиме шо незналица беше барем јас го паметам од оние панамерикански игри коа незнаеше во кој гол терат дури и во темава постирав мислам линк од утакмицата

Ја коа би бил Одма би трампал плати за титула во ЛШ некои нешта и спомени не можеш да ги купиш со парите никогаш ниту да доживееш некои работи тоа шо Рожерио го доживеа со Вардар е непроценливо да не му пружеа шанса ќе талкаше по Бразил по полињата со кафе го памтиме шо незналица беше барем јас го паметам од оние панамерикански игри коа незнаеше во кој гол терат дури и во темава постирав мислам линк од утакмицата
Ја реков, дека ќе му рече, само плата дека нема, друго се има :)

Да почекаме, уште ништо не е официјално
Ја реков, дека ќе му рече, само плата дека нема, друго се има :)
Чим Скубе потпишал на 3 години значит средена е работава со финансии, јас колку шо знам стабилни ке сме 4 години.

Да почекаме, уште ништо не е официјално

Чим Скубе потпишал на 3 години значит средена е работава со финансии, јас колку шо знам стабилни ке сме 4 години.
Абе, Скубе и лани потпиша договор на 3 години.

Toa потекнува од средбата со Шилегов, он имаше некој цитат дека ќе се гледа да се најде помош и да се направи некоја програма, градот да го помага клубот барем во наредниве 4 години. И после Кокшаров го искористи тоа и во интервју, кажа дека договорена била државна помош во следниве 4 години. Најверојатно тоа им го кажувал на новиве ракометари. Во интервјуто за брз центар со Атман, он рече дека му рекле дека клубот ќе биде стабилен, али он си рече - кој знае што ќе се случи.

Не ме разбирај погрешно зошто се пошегував со бразилциве. И јас сакам да е клубот стабилен 100 години, ама реално има уште несигурности.

Последно уредено:
Оној "Приказни од Булеварот" има ставено како би изгледал потенцијалниот состав за следната сезона, и во делот за десни крила има ставено можна трампа под прашалник Шишкарев-Морито (Киелце)? Се надевам дека нема ништо од ова, пошо Шишкарев не би го мењал за нишо. Избалансираност одбрана и напад максимална, пособно одбрана злато вреди. Посебно и кога видов каква тачка е карактерно:). Оној Морито знам само дека е јак на седмерци.

Оној "Приказни од Булеварот" има ставено како би изгледал потенцијалниот состав за следната сезона, и во делот за десни крила има ставено можна трампа под прашалник Шишкарев-Морито (Киелце)? Се надевам дека нема ништо од ова, пошо Шишкарев не би го мењал за нишо. Избалансираност одбрана и напад максимална, пособно одбрана злато вреди. Посебно и кога видов каква тачка е карактерно:). Оној Морито знам само дека е јак на седмерци.
Нема шанси,Шишкарев да го пуштат.

'Приказни од булеварот' што ќе каже кажано е.

Википедија секоја може да ја едитира, да става се и сешто. Еве ја го ставив Мајкал Џордан дека ќе дојде во Вардар, за илустрација. Футнотата за Шишкарев не ни постои тој сајт, што е наведена. За Лангаро нема ни футнота, од кај е таа информација. Си пишува некој желби.
WIP4Yhc.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom