Шкуринскиј останува уште сезонава во Мешков,од наредната кај насШкурински да дојде екстра играч е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шкуринскиј останува уште сезонава во Мешков,од наредната кај насШкурински да дојде екстра играч е
Не најдов официјална потврда, а и @shweps пиша дека пропаднал трансферот.Веќе кажа некој погоре, Лангаро е во Барса, сезона 2019/2020
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Што ќе му каже? - Брат, плата нема, али се друго е суперЕпа тогаш Рожерио нека пушти абер
Ја коа би бил Одма би трампал плати за титула во ЛШ некои нешта и спомени не можеш да ги купиш со парите никогаш ниту да доживееш некои работи тоа шо Рожерио го доживеа со Вардар е непроценливо да не му пружеа шанса ќе талкаше по Бразил по полињата со кафе го памтиме шо незналица беше барем јас го паметам од оние панамерикански игри коа незнаеше во кој гол терат дури и во темава постирав мислам линк од утакмицатаШто ќе му каже? - Брат, плата нема, али се друго е супер![]()
Ја реков, дека ќе му рече, само плата дека нема, друго се имаЈа коа би бил Одма би трампал плати за титула во ЛШ некои нешта и спомени не можеш да ги купиш со парите никогаш ниту да доживееш некои работи тоа шо Рожерио го доживеа со Вардар е непроценливо да не му пружеа шанса ќе талкаше по Бразил по полињата со кафе го памтиме шо незналица беше барем јас го паметам од оние панамерикански игри коа незнаеше во кој гол терат дури и во темава постирав мислам линк од утакмицата
Чим Скубе потпишал на 3 години значит средена е работава со финансии, јас колку шо знам стабилни ке сме 4 години.Ја реков, дека ќе му рече, само плата дека нема, друго се има![]()
Абе, Скубе и лани потпиша договор на 3 години.Да почекаме, уште ништо не е официјално
Чим Скубе потпишал на 3 години значит средена е работава со финансии, јас колку шо знам стабилни ке сме 4 години.
Нема шанси,Шишкарев да го пуштат.Оној "Приказни од Булеварот" има ставено како би изгледал потенцијалниот состав за следната сезона, и во делот за десни крила има ставено можна трампа под прашалник Шишкарев-Морито (Киелце)? Се надевам дека нема ништо од ова, пошо Шишкарев не би го мењал за нишо. Избалансираност одбрана и напад максимална, пособно одбрана злато вреди. Посебно и кога видов каква тачка е карактерно. Оној Морито знам само дека е јак на седмерци.
'Приказни од булеварот' што ќе каже кажано е.Оној "Приказни од Булеварот" има ставено како би изгледал потенцијалниот состав за следната сезона, и во делот за десни крила има ставено можна трампа под прашалник Шишкарев-Морито (Киелце)? Се надевам дека нема ништо од ова, пошо Шишкарев не би го мењал за нишо. Избалансираност одбрана и напад максимална, пособно одбрана злато вреди. Посебно и кога видов каква тачка е карактерно. Оној Морито знам само дека е јак на седмерци.