Фан клуб - РК Вардар

Дибиров цепаница нестабилна. Значи од почеток на сезона е дрво невидено. Нишо не добиваме од него. Еден гол и шест утнати зицери. Па поголема продуктивност ќе имавме од Недановски. Што се случува со кељавицава како ме изнервирал лееееееее!!!

Деки вода да му носи на ќелајоф, дрво невидено е

Премногу ќе беше оваа ако ја добиевме. :) Несериозност колку сакаш, грешки еден куп, напад просечно, одбрана лесно пробивна. Среќа го имаме Штербик па фаќа по 10+ топки без некоја посебна помош од соиграчите инаку оваа ја губевме со гаранција. На крај на прво не искористивме 3 шута во еден напад за водство по што примаме гол за -1, на 15:15 промашува Чупич пенал и на крај на утакмица Тимур во чиста 1 на 1 ситуација го промаши цел гол ... бод како планина е ова за нас.

Каде-каде повеќе работа ќе има Раул сезонава, шкрипи тимот ради тоа шо сме тотално отсечени на десен бек, иам доверба и сфе у Раул ама може на полусезона треба да се реагира навремено со некој достапен играч па да се има и алтернатива доколку ова со Џинот не успее.

Опасно гостување е ова, и бод е океј со оглед на тоа како играа и со оглед на тоа дека беа во негатива цела утакмица.

Златен Штербик и тоа е тоа, ова со Дибиров и пцуење негово па бркање од тим е класика, не ни обраќам пажња, пола од тие шо го пцујат се фанови на Металург.

Уште од суперглоуб е нестабилен Тимур. Со исклучок на утакмицата со Висла во континуитет е слаб. Што е тука е, нерешено за ваков мизерен меч е одлично. Добро е што вакви мечеви доаѓаат на почеток на сезона. Одбраната беше слаба, нападот беше мизерија, Циндриќ и Вуко го износеа на плеќи. Не ми беше јасна одлуката Чупиќ да шутира уште два пенали од кога веќе Сиера му фати еден. Фереира и Столе невидливи, не ми е јасно зошто Мики воошто не доби прилика? Крилата тотално отсечени во позициони напади.

Mи го сјеба ливчето ќелаицата, затоа го пцујам. Манасков кој го ебе!!!

Mи го сјеба ливчето ќелаицата, затоа го пцујам. Манасков кој го ебе!!!
Општо по интернетот зборев, фан на Металург нема да го има 100 години на аватар зверот Чипурин :Д

Легендата вели дека Тимур погодил зицер во клучен момент :D

ovaj kristopans so samo za dodavanje topki li e kupen , abe sutni makar i promasi , i ja taka ke dodavam :facepalm:

Дека некој ке си замине со бодови од кај ПИК сегед тешко а Вардар со ваква очајна игра кога успеа и презадоволен нека е , се гледа дека Дујшебаев фали премногу од она што гледав до 40мин по мене Македа треба пред Кристопанс да игра дури нне се уигра овој ако воопшто се уигра

не ти го сјеба само тебе тикетот bianconero.. up>52.5 ми беше... 26-26.. ме издиша. начинот на кој промаши е многу за дискусија и нервоза...

Кришто цело второ играше со повреда на лева дланка, ради тоа и немаше голови. Со повреда на шутерска рака во ракомет си полуинвалид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom