Фан клуб - РК Вардар

Вардар мислам дека направи грешка што тргна по Криштопанс кога го даде веќе Алекс од причина што го има веќе Македа на таа позиција да покрива одбрана.
По мое Толедо од Висла ќе му беше многу подобро решение за десна страна за таа ран анд ган игра што ја играше ланска сезона и побрзо ќе се вкомпонираше во тимот.
Таман трансфер си е Криштопанс, подобар е и во напад, и во одбрана од Македа и Толедо. Раул чим Столе го научи да игра напред-назад, најмал проблем ќе биде да го вклопи Криштопанс во ран енд ган, или било каков друг стил на игра.

Таман трансфер си е Криштопанс, подобар е и во напад, и во одбрана од Македа и Толедо. Раул чим Столе го научи да игра напред-назад, најмал проблем ќе биде да го вклопи Криштопанс во ран енд ган, или било каков друг стил на игра.

Столе и покрај тежинате е подвижен играч, да не збориме па што е пикер. Деревен ти е подобра споредба колку спор играч може да се снајде во таков стил, е Криштофанс е уште поспор од Деревен и од Македа. Не можеш да играш ран ен ган со Вуко и Криштофанс у тим, ќе треба Раул да се прилагоди на нив, а не обратно...

Кога ќе биде објавен распоредот за натпреварите од лш?

Распоред на натпревари на Вардар во ЛШ - сезона 2017/2018

13-17.09.2017 Висла - Вардар
20-24.09.2017 Вардар - Нант
27.09-01.10.2017 Вардар - ППД Загреб
04-08.10.2017 ПИК Сегед - Вардар
11-15.10.2017 Вардар - Барселона
01-05.11.2017 Кристијанштад - Вардар
08-12.11.2017 ППД Загреб - Вардар
15-19.11.2017 Вардар - Рајн Некар
22-26.11.2017 Рајн Некар - Вардар
29.11-03.12.2017 Вардар - Кристијанштад
07-11.02.2018 Барселона - Вардар
14-18.02.2018 Вардар - ПИК Сегед
21-25.02.2018 Нант - Вардар
28.02-04.03.2018 Вардар - Висла

Последно уредено:
https://rkvardar.mk/news/podgotvete-se-pochnuva-prodazhbata-na-bileti-za-novata-sezona

Не разбирам сега, сезонски за РК Вардар ќе има само за стоење или како дополнување на сезонските за седење??

Ваљда сакаат да кажат дека сезонски за стоење ќе има само за РК, не и за ЖРК, иначе ете доле во цените си стојат цени за седење

Година и кусур сите збориме за ова за фудбалскиот клуб, си ќутат, и сега оп ете можело ѕвездичка на амблемот да стои, и тоа во ракометот каде не сум приметил дека постои друг клуб кој со ѕвездички си ги одбележува европските титули. Понекогаш како да сакаат намерно да постои некоја тензија...

^^^
Ми ја зеде мислата, од збор до збор.
А кога сме веќе кај оваа тема, треба РК и ФК да ги унифицираат амблемите, да имаат идентичен (нормално со разлика во годините на основање и префиксот Фк или Рк), со мало модернизирање на амблемите, ништо драстично. Тоа го прават сите големи клубови, кои што маркетиншки се светлосни години пред нас.

Година и кусур сите збориме за ова за фудбалскиот клуб, си ќутат, и сега оп ете можело ѕвездичка на амблемот да стои, и тоа во ракометот каде не сум приметил дека постои друг клуб кој со ѕвездички си ги одбележува европските титули. Понекогаш како да сакаат намерно да постои некоја тензија...
Какво намерно другар, IQ не собна температура, замрзнивач за дубоко се кловновите во управа.

Не ми е ни мене јасно каде виделе ракометен клуб што става ѕвездичка за да одбележи титула.

Никогаш не сум ги приметил. :D

За волја на вистината, мислам дека Фленсбург ја носеа звездичката само една сезона по освојувањето, како моментални шампиони.

Изминатава сезона во бундес лига сигурно не ја носеа, а за ЛШ не се сеќавам не сум заприметил.

За волја на вистината, мислам дека Фленсбург ја носеа звездичката само една сезона по освојувањето, како моментални шампиони.

Изминатава сезона во бундес лига сигурно не ја носеа, а за ЛШ не се сеќавам не сум заприметил.
Киелце гледам дека сеуште си ја носат. Стварно никад немав приметено, отсекогаш мислев дека е практика само во фудбал. Ракометниов тим на Барса ако фати да става ѕвездички место ќе им снема :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom