Фан клуб - РК Вардар

Каков момент у пичку матер. Се тресев како пиче некое саат време.
Дава Цидрич гол и се дерам неартикулисано а внука ми од 2 ипол години со мене во соба и сите очекуваат да се штрекне да почне да плаче таа станува и се дере вардаар вардаар :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!
ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

Ауу јебем ти еј, пошто сега тек ги слушам изјавите на играчите посебно на Алекс, удираат и те како јаки емоции.Со среќа дете увек ќе бидеш црвено црн.Бес разлика што ќе биде утре, не сакам, а ни не смее да има еден лош збор за дечкиве.Сакавме борба ја добивме сакавме Ф4 го добивме, сакавме финале го добивме.Утре со господ напред па што биде.

Ауу јебем ти еј, пошто сега тек ги слушам изјавите на играчите посебно на Алекс, удираат и те како јаки емоции.Со среќа дете увек ќе бидеш црвено црн.Бес разлика што ќе биде утре, не сакам, а ни не смее да има еден лош збор за дечкиве.Сакавме борба ја добивме сакавме Ф4 го добивме, сакавме финале го добивме.Утре со господ напред па што биде.
Утре да се иде јако па што ќе биде нека биде.За Вардар Скопје и Македонија

Само незнам како ќе се иде на работа сабајле вака пијано...
ЕДЕН Е ВАРДАР !!!

Утре овие на Мтв пијани ќе коментираат, ќе земат да ми икаат на сред пренос. Ко оној на Алфа тогаш кога се избаци црвен ко патлиџан во образите од ракија што се налокал.

Ostajte gi neka pijat. Najubavo ke bide da kutat sekako neka pustat samo atmsfera vo salata do daska. Porado toa da slusame sekako

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom