Фан клуб - РК Вардар

Абе ќе тепа ли денес Вардар ? Кои засилувања ги земаа годинава освен Чупиќ? И што најавуваат, ќе атакуваат ли по титулава во СЕХА ќе се борат ли мушки ?

Борозан, Канељас, Рожерио (или како и да се викаше тој пикерот), Деревен се враќа, делуваат на покомпактна екипа од лани. Според изјавите, атакуваат на Ф4 и максимално ќе влезат, поготово првиов натпревар дома не би требало да си играат курташак. Поготово новиве ваљда ќе сакаат да блеснат.

Абе ќе тепа ли денес Вардар ? Кои засилувања ги земаа годинава освен Чупиќ? И што најавуваат, ќе атакуваат ли по титулава во СЕХА ќе се борат ли мушки ?
Како да не знаеш. Ф4 ЛШ и титула СЕХА. Нови засилувања:
лево крило Димитровски е сега не знам дали Недановски е прекомандуван во првиот тим.
Лев бек Вуко Борозан
Лев и среден бек Жоан Канелјас
Десно крило Чупиќ
Пикер рожерио мораес

Halo anticki dze vam je Manaskov? grmehehehe

Gazi Timur, srekja bea smireni do kraj i iskoristija koga trebase da ja svrtat ama ne se losa ekipa Meskov u nieden slucaj.

Odbranata kako ke pominuva sezonata se nadevam ke se zacvrsti, ke ni treba za so Vesprem i ostali divjacki ekipi.

Sent from my E560 using Tapatalk

o_1arejg8tc150p9b81ef31ubmtg92t-3.jpg

Не дека ќе прочита некој што треба ама дај бе више преку таквото прекинете да идете на ракомет ако немате друга обврска :mad: Баби со деца дошле, децава се бркаат пред прв ред, луѓе проаѓаат, се бесат на ограда :facepalm: среќа и видов нешто од утакмицава.

И луѓево претераа , прв меч они одма коментираат дека сме биле слаби ова она , па чекејте бе прво не игравме во комплетен состав (Кар,Мак,Чупич )
Башка и Мешков не се тим за потценување , али толку се разбираат луѓево од спорт јбг .
Во сала 1,500 луѓе , и цена од 50 ден доведе слаба посетеност за прв меч ...
Околу играта , мислам дека Канелас и пикерот Рожерио ке бидат ок засилувања , Борозан играше одбојка денес 5 банани:pos::tapp:

Ау колку експерти има на фб. Де канелјас не бил играч за ф4 а даде 6 или 5 гола, де штербик тапа а како тапа кога човекот имаше 10 одбрани, мораес не го бивал а мене ми се допадна како игра. Па наместена била утакмицата и со динамо загреб местена со колдинг местена :tapp: и луѓето не знаат зошто им досудиле пенал на мешков изгледа појма немаат од ракомет.

На страна тоа што не игравме во комплетен состав, некако имам филинг дека годинава ќе бидеме тешка катастрофа у одбрана. Без Тоска и Брумен тоа изгледа катастрофално. Дај боже да грешам, ама ретко кога грешам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom