Фан клуб - РК Вардар

За Чупиќ ништо не рече Раул.

Столе нешто како ослабен да е, или само ми се причинува?!

На веб страната на Вардар има слики од денешниот тренинг а како можев да забележам не се ставени сите седишта на новите трибини, тие што ги додаваат. Ама изгледа до почетокот на сезоната ќе се завршат.[DOUBLEPOST=1469649605][/DOUBLEPOST]Столе нов капитен.

Последно уредено:
http://rkvardar.mk/news/gonzalez-gi-znaeme-nashite-zhelbi-i-kje-rabotime-na-nivno-ostvaruvanje
Еве некоја изјава и од Раул. Инаку најавуваат дека замена за Манасков ке е Иван Димитровски. Јас искрено играчов не го знам.
Син на легендата на Пелистер Златко Димитровски,на иста позиција игра малиот како"Битолскиот Рамбо".
Плус и дедо му Пеце беше голем играч,некои велат најдобар во историјата на Пелистер,јако педигре има малиот.
Го неам детето гледано,го паметам кога играше за младинците на Пелистер,не ми остави некој впечаток,ама време помина оттогаш.
Во каква форма е по една сезона за Вардар 2 не знам,ваљда Раул има некоја замисла штом го зел во прв тим,на сметка на Бутино:D

спонзорушко гомно ММЕ, жени треба на часови да идат кај него.
Црниот витез:cool:
13529183_971269399652674_6301361703938141085_n.jpg
:masa:

Со овој потег со новите делови на трибиниве дефинитивно салава ке е многу поубава и повеќе ке личи. Инаку не верувам дека многу ке се зголеми капацитетот на салата бидејки еден блок е растурен и тој ке е вип ложа. Но во секој случај вака многу поубаво ке изгледа.

ја би додал уште еден ред :) има место

Македа го продал Инстаграм профилот на некоја фирма за глупости за слабеење :pos: :tapp: Аман бе чоече, ко за мали пари да им е дојдено. Ако нејќеш избриши и чао.

Македа го продал Инстаграм профилот на некоја фирма за глупости за слабеење :pos: :tapp: Аман бе чоече, ко за мали пари да им е дојдено. Ако нејќеш избриши и чао.
Страшна работа. А јас пак се чудев што е ова од каде ми се најде на инстаграм и кога сватив дека е неговиот си мислев дека е хакиран. А ете што била работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom