Момци имам 2 влезници вишок за блок 9 , ако некој ги сака цената е колку што ги купив по 350денари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da se menvime[emoji6]Imam karta za blok 6,red 9,sediste 1,mu doaga negde vo sredina super mesto,
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Da se menvime[emoji6]Imam karta za blok 6,red 9,sediste 1,mu doaga negde vo sredina super mesto,
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Може и со испечатениBlic prasanje poso ne mozam da dobijam biletara: dali elektronskite vauceri mora da se zamenat za karti ili moze da se vleze i so ispecateni vauceri?
Уште потрагично е се е во сино. Гледам плакативе се од Велукс генералниов спонзор на ЕХФ.https://www.facebook.com/rakometnivesti/videos/1373773685981859/
Ако добро приметувам ќе има некоја кореографија вечерва. Ако ги имитираат античките и направат цела сала да биде обоена во црвено (во нивниот пример беше во сино) самоутепанство ќе праам.
Колку што глеам на ракометни вести има слика од ЕХФ кај што го нема Деревен.Уште потрагично е се е во сино. Гледам плакативе се од Велукс генералниов спонзор на ЕХФ.
Туку сега гледам во составов го има и Деревен денеска. Зарем е можно да е спремен за игра??
Видов и јас дека го нема во екипата. На македонски спорт прочитав дека ке игра и тој и затоа напишав.Колку што глеам на ракометни вести има слика од ЕХФ кај што го нема Деревен.
Таа девојката сигурно е женаму.Dereven vcera se setase niz centar so edna mn jaka picka i edna grupa so kameri so bea opremeni.