Фан клуб - РК Вардар

дали идаш сабота во Охрид?
Слабо, немам толку време да ги следам гостувањава вон Скопје сезонава, едвај неколку пати на фудбал бев вон Скопје :icon_mrgr: Да имавте воз ќе дојдев, вака... :icon_mrgr:

Слабо, немам толку време да ги следам гостувањава вон Скопје сезонава, едвај неколку пати на фудбал бев вон Скопје :icon_mrgr: Да имавте воз ќе дојдев, вака... :icon_mrgr:
Аеродром имаме бе уште побрзо мојш да дојш. :):):):)

Аеродром имате, ама нема бесплатни летови во трет викенд од месецот :icon_mrgr:
Кј ќе oјш мoре , те местaт , ќе те предaт нa OркиКежуaл , немa пoсле дa те препoзнaт дoмaти [emoji2]

Na rasporedot za superliga pisuva deka dvete so brakjata anticki ke gi igrame sreda/cetvrtok. Dali se notmalni?

Na rasporedot za superliga pisuva deka dvete so brakjata anticki ke gi igrame sreda/cetvrtok. Dali se notmalni?
Другар, кој игра во супер лига, вика дека е тоа така поради тоа што има паузи за Велигден, куп, репрезентација итн. Затоа е натрупан распоредот.

Каде ова? Пред сала по нарачка карти им делат?
Сега го гледам постот, иначе да кога отидов да земам со сезонските, 2-3ца земаа пред мене по 10 карти, а немаа сезонски. :toe::toe:

Тикет Плус као не им работи, ебати пичките. Нормално дека нема „да им работи“ ако земале како што вика Христов.

Место со 3 завршив со четири карти :facepalm: ... Блок 9 ред 7 седиште 22 ми е вишок . 350денари колку што го купив, ако на некого му врши работа бујрум пишете да се договориме.

Место со 3 завршив со четири карти :facepalm: ... Блок 9 ред 7 седиште 22 ми е вишок . 350денари колку што го купив, ако на некого му врши работа бујрум пишете да се договориме.

Од Срање Плус ги порача?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom