Фан клуб - РК Вардар

На агентот на Лацковиќ треба да му дадат медал.Иако човекот си има репутација да успееш да го пикнеш во Кил ,а не може да игра ниту ЛШ и е повреден и има 36 години е најверојатно трансфер потег на годината .

Лацковиќ е аут останаа уште Стоилов,Дејан,Ангелов,Филип,Марсениќ и Циндриќ. Со Лацковиќ ослободија доста пари,ако успеат на некого да им ги пикнат Дејан,Марсениќ и Циндриќ за каква било отштета ( а може и за без пари ) и Стоилов и Филип да ги отпуштат следната сезона може ќе се дојде до асален тим. Ангелов и така си оди на крај на сезон мислам.

Натпреваров се знаеше дека ќе го добиеме без проблеми. Лошо е што нема замена за Дибиров. Требаше Раул да го земе Бутинот барем за овие две недели. Мислам дека Дејвис не требаше да го префрлат во ЖРК, затоа што е потребен во овој момент, посебно со РНЛ.
И до кога ќе правиме погрешни измени :tapp:

Овој Југо умре од досада, 120 пати се прозеваше.. не можам да го поднесам да му ебам вепарот.

Без Дејвис на клупа и без Карачиќ, само со Горбок и Дибиров на позициите, идеме на РНЛ што ни е многу битна утакмица.
Посебно ова што го дадоа Дејвис во ЖРК ми делува како голема грешка сега среде сезона кога иде разврска во ЛШ.

Ова ако не е типичен пример за аматеризам не знам што е.Ако не нека им го дадат и Раул што кур ќе им е нив.

A sho ako Canellas idi vo Skopje onaka za rodendenot na Maqueda da si proslavat :D ?
Ама Македа не е во Македонија и можеби нема ни да биде уште една недела ако одат директно во Германија :D

Абе овој 29 години бил, јас го мислев над 33.
Во Кил некако не играше како што се очекуваше од него.
Одличен трансфер според мене, сосема солидно игра во одбрана у средина, пеналџија одличен, огромна слобода ќе има овде, може да испадне топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom