Фан клуб - РК Вардар

Raul teba malce da cukne kaj delegatite,da im se vnese na sudiite,inace so onakov miren odnos kon sudiite nisto ne biva.Premija za niv e da ima trener koj mjauka.
Treba Vujo da go nauci malce.:)

Jas mislam Raul e edinstven trener koj ne pravi pizdarii.Talant,Vujo,Gislasson,onoj od Lowen itn pravat strasen pritisok,bez razlika dali ke bidat kazneti ili ne.A antickiot lom pravi.Mora malce pozestoko,kako pretsednikot Samsonenko.:P

Ne mu bese denot na siskata,inace e dosta soliden igrac.Brumen ako odi,Gajic ili Marguc da gi donesat za da se ispostuva slovenskata kvota.

Мене ми мириса дека со Чупиќ работата е веќе договорена. И тоа обесштетување ќе платиме зашто пред неколку месеци потпиша нов договор.

Треба да идам утре да земам карти за Колдинг, ќе ми бараат ЛК? За поклон ми се картите, кај да им носам :tapp:

Ко бев еден вика,ко плаќав не баравте,сеа ви текна, како да соберам 15 лични карти,треба да одам од врата на врата:pos:

И Брумен си иде на крајот од сезонава.

Моја желба е Гајич, иако е копиле провокаторско ептен го пцуев кога дојде со Монпеље у СКопје, сепак е класа играч.

И Брумен си иде на крајот од сезонава.

Моја желба е Гајич, иако е копиле провокаторско ептен го пцуев кога дојде со Монпеље у СКопје, сепак е класа играч.
Ако си кажуваме желби и мене ми е желба Гајич, али се некако мислам дека ке го донесат Чупич.

Кога тргнавме со желби, Гајич или Маргуч ги сакам, али најверојатно Чупич ќе биде. Ем ќе се опрчат нашиве со пари доста ем играч со пад во форма...

Самсоненко на Инстаграм ја ставил сликана судијана како ги спасува Барселона од давење :D

За крило си ги кажавме желбите ајде сега и за пикер да си ги кажиме да видиме кој играчи се слободни за наредна сезона.

На Марсениќ да му се даде шанса :D

Невозможно, али да си кажам:
479111357-patrick-wiencek-of-kiel-scores-during-the-gettyimages.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom