DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Тешки обвинувања паѓаат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претставник од Љамче Фанс ќе има ли ?![]()
Ti si od vistinskoto vmro. Duri i bugarski pasos imas... prav Stanco si.Jas Barcelona na karta ne znam kade e, ne pa da odam tamu.
A za partija so mesas,ne znam sea koj e vraboten vo zonata vo Bunardzik jas ili ti, a tamu se znae kako se vleguva.![]()
Abe koj si ja ima muvata na kapata, ke i vika ish.Ti si od vistinskoto vmro. Duri i bugarski pasos imas... prav Stanco si.
Znae Nikolce kako so vas vrtikapite... In Nikolce we trustAbe koj si ja ima muvata na kapata, ke i vika ish.
Jas nemam makedonski(mi istece) a ne bugarski.
Ти од некој стриптиз клуб ќе глеашNe e bitno kako vazno ke ne ima!
Абе договор куќа гради,вие на манаскоф ќе му го лаптнете вуста,ја на вас чартер автобусСамо незнам како се собрале сега 50 души,пошто со брегалница беа 25...
![]()
Малку разгледав сега од граница кај Франција до салава во Барселона има околу 160км па ако утре некое време ја отворат границата би требало да стигнат до вечерта. За толкава далечена не би биле потребни повеке од 2 часа возење.Со оглед на тоа што Комити во моментов се во Франција, изгледа нема да има Вардар поддршка.