Фан клуб - РК Вардар

Абе договор куќа гради,вие на манаскоф ќе му го лаптнете вуста,ја на вас чартер автобус :D Само незнам како се собрале сега 50 души,пошто со брегалница беа 25...:)

Абе договор куќа гради,вие на манаскоф ќе му го лаптнете вуста,ја на вас чартер автобус :D Само незнам како се собрале сега 50 души,пошто со брегалница беа 25...:)

А од тие 25 нема ни 5 да бидат во Барселона, if you know what i mean :)

I vie go tupite mnogu sea iskreno da vi kazam. Ne deka gi branam tie so otisle, ama vo Makedonijava premnogu se jade bubrezi i premnogu luge sakaat da kazuvaat so kako treba da bide. Koga veke ne ideme na zapad, dajnda ne komentirame vaka so plukanje. Jas edna od pricinite za vakvata haoticna situacija vo Komiti ja gledam i vo toa sto nema izgradeno hierarhija, kako porano so bese.
Daj pisuvajte za povedri temi, primer so mislite so kolku razlika ke tepame, dali plus ili minus golovi ke ima, poso edno e sigurno deka tepame. :)

Со оглед на тоа што Комити во моментов се во Франција, изгледа нема да има Вардар поддршка.
Малку разгледав сега од граница кај Франција до салава во Барселона има околу 160км па ако утре некое време ја отворат границата би требало да стигнат до вечерта. За толкава далечена не би биле потребни повеке од 2 часа возење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom