Фан клуб - РК Вардар

uSg2Pw4.png

А? :pos:
Miceva Ana Marija
8 October at 15:10 ·
Like i heart emoticon na wall

55 Likes

Еве со какви си имаме работа, и овакви ќе кажуваат кој успеал кој не :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

.А забораваат што му се пееше на Чех од страна на навивачите на Челзи,подобро да умрел во Ридинг,во Франција го обесија Валбуена,во Германија го обесија Ноер,Шпанците го исвиркуваат Пике на секој негов допир со топката и сл. Ама овде еден лигуш ко Декица ќе ми глуми недопирлив,а екс фанови на Минчо или разно разни Љубители на ракометот/ракометни сладокусци ќе објаснуваат кој кого требало да подржува...море мрш
А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?
Му свиреа Баварците на Ноер што дојде од Шалке?

Глупа споредба знам, ама и твојата е.

А му свиреа навивачите на Арсенал на Чех што дошол од Челзи? Му свиреа навивачите на Лион на Валбуена што дошол од Марсеј?

Ne e glupa, tuka se chudea i za Naumche shto go pcuevme.. Zamisli Pique da otide vo Real kakov prechek bi imal eve ..

Не ти е глупа споредбата, на место е. Алушевски отиде во Металург? Никогаш не бил пцуен. За ФК и да не зборам колку играчи прешле во ривали па никогаш не биле скандирани. Ниту пак Манасков е пцуен затоа што дојде од Металург. И во Овче поле да играше за кур кон навивачи ќе беше пцуен. Наумче е посебна приказна, каде што се крстеше во Вардар бацуваше амблеми и во сезоната каде што освој се можно освен ЛШ прејде во Металург.

Симиќ од МЗТ исто што и Наумче од Вардар.

А кој од тие јадел гомна за клубот за кој подоцна потпишал? Ако споредуваш споредувај како треба и целосно.

Ne e glupa, tuka se chudea i za Naumche shto go pcuevme.. Zamisli Pique da otide vo Real kakov prechek bi imal eve ..
Батали, различни ситуации ќе споредуваме. До сега барем јас не сум сретнал ваков случај, кај што играш плукал и серел по клубот и на крај завршил баш таму.

А кој од тие јадел гомна за клубот за кој подоцна потпишал? Ако споредуваш споредувај како треба и целосно.
Епа баш заради тоа реков дека и неговата споредба е глупава.

ова е социопат обожавателката од Столе, 6 пати го блокирам девојчево од ФБ џабе е :(

Од толку обожување на Столе почнала и да личи на него :D

Еднаш ми беше напишала цели реферати у порака,зашто сум јал говна за Деки некад таму на фб :(

Ако ја наполнат салата на СЕХА после прашањето ќе биде кај се за со пролет, па кај се на тренинг? Уживај, не правиме муабет за тие утакмици сега, збориме за тие каде што секако ќе има гледачи.

Ти Ливерпул го рачунаш голем клуб? :icon_mrgr: Барса на пример има 170 000 со членски, конкретно пола АФЛ и НФЛ клубови (австралиски и амерички фудбал) го имаат истиот проблем ко барса, и таму така си функционира, ако за генерална публика картиве се пуштаат на 10ти со членска можеш да си подигнеш карта на 1ви. Ако до 10ти не се продадат ок, тогаш може да купат и другите. На тој начин еднаш за секогаш ќе се ослободиме од голем дел антички, ќе заработиме некое евро повеќе а и ќе имаме подобра атмосфера во сала.

Сала за СЕХА ќе биде наполнета кога финалето ќе се игра во ЈС а во истото ќе игра и РК Вардар.

Јас ти кажувам (колку што знам и колку што сум воведен) како фунцкионира фудбалски бренд, ти мене ме прашуваш дали Ливерпул го рачунам како голем клуб. Нема простор за понатамошен муабет.

Во врска со Барселона не знам али ќе ти дадам пример за шпански клуб односно Реал Мадрид кој преку своето здружение на навивачите од Македонија им даде околу 100 билети за натпреварот со Лудогорец во ЛШ.

Сигурно некој Кано, Разбираш и слични на вас чмаел у Мадрид и викал „како бе нив може да им даде, кај се они на дерби со Барса да ми дојдат?“

Батали, различни ситуации ќе споредуваме. До сега барем јас не сум сретнал ваков случај, кај што играш плукал и серел по клубот и на крај завршил баш таму.

Еве ти таква ситуација и кога потпиша за Партизан
84429_007-foto-m-djurica_hf.jpg

Еве ти таква ситуација и кога потпиша за Партизан
84429_007-foto-m-djurica_hf.jpg
Се извини Стојке поштено и си го прифатија Гробарите.

Сепак немаше навреди према Партизан. Негово право е да е Ѕвездаш и да си навива за ЦЅ.
Нема изјава од типот за мене Партизан е човек што се борел против окупаторот у втора светска војна или да им вадел кур на Гробарите. :D

Се извини Стојке поштено и си го прифатија Гробарите.

Сепак немаше навреди према Партизан. Негово право е да е Ѕвездаш и да си навива за ЦЅ.
Нема изјава од типот за мене Партизан е човек што се борел против окупаторот у втора светска војна или да им вадел кур на Гробарите. :D
Болдираново. Он зборел глупости ама се извинил, му чука нешо у главата. Ова копилево у Вардар кај грешел па и се понаша арогантно ко он да го финансира клубот, не може да јаде гомна и после да се понаша ко нишо да не било, да се извинеше од старт можеби подруго ќе беше. Е сеа до мене што се однесува и на цела сала да им го испуши секад ќе го свирам.

Абе не можат глава да кренат од бизнисите што им врват, шлеперите што ги чекаат на граница, магистратурите и докторатите, па затоа... Имале побитна работа од утакмици :pos:

Навивачи сте ало, професионални навивачи :)
Ја утна поентата. Комити како група можат да бараат решение како да им се зголеми членството, а не да гледаат како да ја привлечат мизерната античка публика. А со оглед на тоа Комити моментално се мртвило, тие што им беа најредовни не можат да ги соберат, а не па нешто друго.

Не знам дали имаат побитна работа од утакмици, ама сигурно имаа попаметна работа од привлекување и задржување на квази публика.

Нормални ли се со распоредот овие од СЕХА? На 18 со Колдинг, на 19 со Загреб, мислев таа со Загреб ќе ја одложат, сега гледам ќе се игра, одма после утакмица треба да летаат од Данска до Загреб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom