Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Металург го забораи... девојче.Морам да те негирам дека девојчето прати ракомет више од 10 години и не реши рандом да доаѓа на утакмици, идеше во Кале и гледаше на тв
Од Кометал, кога Вардар беше Ватростална и Пелистер беше тимиште.
Имав пари во моментот (кои сама сум ги заработила) и решив да земам сезонска, претходно не можев да си дозволам, а немав ни друштво за сезонски
Не сум навивач, не сум ни фан веројатно, "обична публика" како што љубат да речат, што е битно на крај краева кој е називот, го сакам Вардар и секогаш кога немам обврски, а имам можност да го пратам го правам тоа. Толку се може. Сметам дека секој треба да си каже што мисли без да биде руган притоа.
Што со Металург? Нит сум го сакала, нит бодрела. Еднаш отидов на ХУМАНИТАРНА утакмица за да донирам пари за Јоце кој го знам лично и ми е пријателче и не ми е жал за парите. И ти тоа добро го знаеш пецкало едноИ Металург го забораи... девојче.![]()
Тие шo личaт нa Алексaндaр Мaкедoнски се зa МaнaскoвСо РНЛ ако не настане мега туча на некој блок во сала еве на
А и тоа заебана работа бетер него кафанска тепачка. Све у црвени дресови, незнаеш кој за кого е![]()
Вчера баш го кажав истово. Некако така ми мириса. За античкиве наркичот е една од легендите на македонскиот ракомет.Со РНЛ дел од античкиве да не ги пукне носталгија па почнат да скандираат Дарко Станиќ е тоа ќе биде крвопролевање.![]()
Тие шo личaт нa Алексaндaр Мaкедoнски се зa Мaнaскoв![]()
Абе седите мирни , дa не ви влезaт мaскoтите т.е.фaлaнгaтa oддoздoлa,ќе ве нaпрaт мaсaкaрНека пуштат објава барем некако да се поделиме.![]()