Фан клуб - РК Вардар

Членските таму негде до фебруари,март,кај и да е ќе бидат готови,така да планирајте си тие два месеци да сте слободни оти на фонтана ќе има навалица,па да плачете после ко лани.Ако управите наши се неорганизирани и без сенс за маркетинг,тогаш не постојат зборови со кои би се опишал хаосот на Комити.Оваа сезона ќе им ја земат и другата половина од трибината,пошто ќе ги собере и над оградата на влезот.А се дур Комити,ко сега,тонат у жив песок ради секакви еготрипери и самобендисани џукели,Деки Манасков ќе си биде газда у сала,а ако сака не среден прст,туку и курето ќе ви/ни го извади,а се тоа ќе предизвика воодушевување кај новопечените антички вардарци.И.т.н,и.т.н...
И истите членски нема да се продаваат на дерби навијачи, пошто ги има во голем број нели и прават несмислени потези која штети на групата , оваа година може випот да биде ослободен за комити и така се 30 души "најверни" останато дерби ке чекаме, пошто сме само за дерби, али и на дерби некако се истите .. или не, а?

Сите у курац нека идат се да им ебам. Едвај собирам 2500 денари за да ми кажат централни блокови се за спонзори мамицата у пичка да им ја ебам копилиња гадни. Мартин и Пепи нека им идат на утакмици и после нека се ебат у гз и на ќелавата глава нека му свршат на давор. Не планирам да давам 2500 денари за од позади гол да го гледам пола терен се да му умре на тој шо ја проектираше салата.

Систина и Орце ги имаат централните блокови, како и лани :) Како и во Борис за ЛШ.

Ако биде како прошла сезона, со сезонската да може и на ФК да се иде, кој има желба да иде на ракомет нека се пријави ќе ја делиме сезонската, ја на фудбал, x персоната на ракомет :D Со тоа што сезонската на крај на сезона би завршила кај мене зошо правам колекција :D

Сите у курац нека идат се да им ебам. Едвај собирам 2500 денари за да ми кажат централни блокови се за спонзори мамицата у пичка да им ја ебам копилиња гадни. Мартин и Пепи нека им идат на утакмици и после нека се ебат у гз и на ќелавата глава нека му свршат на давор. Не планирам да давам 2500 денари за од позади гол да го гледам пола терен се да му умре на тој шо ја проектираше салата.
Абе што се будалите, си идеме на СЕХА и мак лига, таман појасно ќе не слуша 11чето како ќе го подржуваме.:D

Ако биде како прошла сезона, со сезонската да може и на ФК да се иде, кој има желба да иде на ракомет нека се пријави ќе ја делиме сезонската, ја на фудбал, x персоната на ракомет :D Со тоа што сезонската на крај на сезона би завршила кај мене зошо правам колекција :D

Правилно. Само јас планирам, исто како и лани, да одам на уште повлашката опција да купам сезонска за стоење за седумсто ради фудбалот :D Ама, за разлика од од мината сезона, сеа нема никакво соопштение дали ќе важат за ФК. Се јавив и на тикетплус или као и да се вика страната, и ми рекоа дека не знаат, ама претпоставуваат дека ќе одлучат да важат и за фудбал.
И ако има некој што зел, нека каже дали на самата сезонска има некаква информација.

Правилно. Само јас планирам, исто како и лани, да одам на уште повлашката опција да купам сезонска за стоење за седумсто ради фудбалот :D Ама, за разлика од од мината сезона, сеа нема никакво соопштение дали ќе важат за ФК. Се јавив и на тикетплус или као и да се вика страната, и ми рекоа дека не знаат, ама претпоставуваат дека ќе одлучат да важат и за фудбал.
И ако има некој што зел, нека каже дали на самата сезонска има некаква информација.
Ако не се најде некој, ќе земам и јас така. Работата беше да се олесни на тој што сака да иде на ракомет :)
Ни на таа од прошла сезона, немаше никаква информација. Ако добро памтам од кога заврши продажбата се објави дека ќе важи и за фудбал. Не се ваљда толкави дегени да не го вклучат и фудбалот во сезонската.

Ако не се најде некој, ќе земам и јас така. Работата беше да се олесни на тој што сака да иде на ракомет :)
Ни на таа од прошла сезона, немаше никаква информација. Ако добро памтам од кога заврши продажбата се објави дека ќе важи и за фудбал. Не се ваљда толкави дегени да не го вклучат и фудбалот во сезонската.
Прилично сум сигурен дека кога почна продажбата кажаа и за фудбалот, пошто, во спротивно, немаше да купам. Нема везе, како и да е. А за вторво грешиш, еве ја пред мене сезонската од лани, од назад има текст со зелени ситни букви и последната реченица е дека важат за ФК Вардар. :)

Значи знаев дека ќе ги прават овие глупости цкцкцкцкц. До кога бе, до кога!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom