- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Секако дека не, ама така стојат некои работи во клуботда беше до мене Марковиќ да останеше ќе беше најдобра опција бидејќи ќе имаше разноврсност страната, Боча го комплементираше Дибиров а и не се лутеше за минутажата, мирно, благодарно дете. Да не го повторувам од погоре Колт
Без разлика на квалитетите на Деки, како прво пичлеме од маж е не па играч, да праќаш стројници да те бранат за нешто што си направил место да признаеш дека си згрешил ми е најбедно нешто. На Комити им значи клубов и ги разбирам зошто го свират и не го сакаат, на Деки Вардар му е попатна станица, тие ќе одат на утакмици до крајот на животот.
Види, јас не ги негирам Комити никаде, нити ги навредувам. Јасно ми е дека и покрај тоа што прават срања, класа се и поим за навивачи во републикава ни наша.
Можеби ќе дојде следна година некој со поголема пара и ќе го земе во негов клуб, можеби и ќе остане 10 години во Вардар и ќе игра на врвно ниво. Можеби пак уште у јануари ќе му падне форма и нема никогаш да ја крене. Муабетот беше за тоа „никогаш“ што се спомнуваше тука. Никогаш нема ова и она, кога станува збор за Манаскоф а и сами си ги знаете примерите со други ракометари со кои што сте имале проблеми додека биле во други тимови и во позрели години па пак сте ги почитувале додека играле за Вардар. Јас искрено не знаев за ова ама тука прочитав, од вас. Си ги знаете кои се, да не ги спомнувам.
На кратко, не го почитувај како човек, почитувај го како некој што (најверојатно) ќе гине за РК Вардар, тоа ми е целиот муабет