Фан клуб - РК Вардар

Секако дека не, ама така стојат некои работи во клубот :) да беше до мене Марковиќ да останеше ќе беше најдобра опција бидејќи ќе имаше разноврсност страната, Боча го комплементираше Дибиров а и не се лутеше за минутажата, мирно, благодарно дете. Да не го повторувам од погоре Колт :D

Без разлика на квалитетите на Деки, како прво пичлеме од маж е не па играч, да праќаш стројници да те бранат за нешто што си направил место да признаеш дека си згрешил ми е најбедно нешто. На Комити им значи клубов и ги разбирам зошто го свират и не го сакаат, на Деки Вардар му е попатна станица, тие ќе одат на утакмици до крајот на животот.

Види, јас не ги негирам Комити никаде, нити ги навредувам. Јасно ми е дека и покрај тоа што прават срања, класа се и поим за навивачи во републикава ни наша.

Можеби ќе дојде следна година некој со поголема пара и ќе го земе во негов клуб, можеби и ќе остане 10 години во Вардар и ќе игра на врвно ниво. Можеби пак уште у јануари ќе му падне форма и нема никогаш да ја крене. Муабетот беше за тоа „никогаш“ што се спомнуваше тука. Никогаш нема ова и она, кога станува збор за Манаскоф а и сами си ги знаете примерите со други ракометари со кои што сте имале проблеми додека биле во други тимови и во позрели години па пак сте ги почитувале додека играле за Вардар. Јас искрено не знаев за ова ама тука прочитав, од вас. Си ги знаете кои се, да не ги спомнувам.

На кратко, не го почитувај како човек, почитувај го како некој што (најверојатно) ќе гине за РК Вардар, тоа ми е целиот муабет :)

Секако дека не, ама така стојат некои работи во клубот :) да беше до мене Марковиќ да останеше ќе беше најдобра опција бидејќи ќе имаше разноврсност страната, Боча го комплементираше Дибиров а и не се лутеше за минутажата, мирно, благодарно дете. Да не го повторувам од погоре Колт :D

Без разлика на квалитетите на Деки, како прво пичлеме од маж е не па играч, да праќаш стројници да те бранат за нешто што си направил место да признаеш дека си згрешил ми е најбедно нешто. На Комити им значи клубов и ги разбирам зошто го свират и не го сакаат, на Деки Вардар му е попатна станица, тие ќе одат на утакмици до крајот на животот.
Не се само комити, и ние 'обичните' фанови не го сакаме Деки бој :pos: (кај ти текна), секој што вистински го сака Вардар треба да се чувствува навреден од неговото носење во клубот.

пс Ме потсети на ова:
:pos:

Не се само комити, и ние 'обичните' фанови не го сакаме Деки бој [emoji14]os: (кај ти текна), секој што вистински го сака Вардар треба да се чувствува навреден од неговото носење во клубот.

пс Ме потсети на ова:
[emoji14]os:
Во ЈБТ така го викаа. Језда е ЈБТ ама и таму има некои стандарди за машка популација :D

Maнасков во Вардар се шлепа на тате. Малку што он дојде па и брат му го прибраа. :facepalm::facepalm: Какво лигле прибраа во тим страшно. Ќе не научат по таа страна цело време ќе не бушат пошо неаме дефанзивец за таму. Ќе се чешаме после. Едини утнат трансфер им е Манасков сезонава. Сите други беа одлично. Али за лиглево огромен минус.

Најдобро младо крило во сФет а се шлепа на татко му. Сигурно и на Кристијано Роналдо татко му му обезбедил трансфер во Манчестер Јунајтед.

Па и К.Роналдо беше најдобро младо крило пред 15 години. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

А и твојата анализа урла, многу бил слаб у одбрана и ќе не научеле па цело време од таму ќе не бушеле, божем не не` научиле дека и Дибиров е тиња у одбрана. :tapp:

Среќа ти па знаеше одма кога дојде Роналдо во јунајтед дека е најдобро младо крило. А башка што и двајцата заедно не знаете ни 3 други млади леви крила да наброите. И пред да си ја лупаш главата ако размислиш барем малку ќе ти текне дека лани го имавме Маркович кој е одличен во одбрана и одлично покриваше без разлика што го имаа научено Дибиров дека е слаб таму. Имавме 2 различни типа на крила што можеа да си ги надополнат недостатоците. Сега иаме 2 исти типа на играчи и да сака Раул да смени нешто по таа страна нема да може пошто нема со кого. Нема тука анализа сто пати е истото кажано али во ред е. Дудлајте си го во серија А темата вие двајца не го потете тука.

Еве баш тебе ќе те послушам и ќе се тргнам од темава, т.е може и да се тргнам ако нарачаш бан. :toe:

Ти ако не си знаел за Роналдо има некој што знаел, срамота е да не си слушнал за најдобриот играч у свет уште пред да дојде во Јунајтед ама у реду е тоа се тие познавања од фудбалот.

За Марковиќ, размислив у реду е, ама не може да ми текне дека Добривоје добил шанса против некоја апла сериозна екипа во ЛШ. Со 30 години нема веќе што да покаже, тоа му е максимумот, наша и Сеха лига. Нема простор за напредок кај него.

Што да ви кажам, од една страна сакате европски успеси а од друга ги сакате играчите што можат да играат само во Сеха лига. :toe:

Тие што тренирале ракомет знаат дека за едњн тренер најлесно е крило фа создаде. Кај него не е дека он е нешто добар туку му се поклопија коцките во Металург... ниту еден клуб со големи амбиции нема младо крило во соствот, дури и да има се дели минутажа а не како него после пензијата на Стевче и ангажирањето на факинг Коражија!?

Крилата се двојат само тие неколку Сигуртсон Штерлек Егерт и Дибиров. Овие имаат повеќе да понудат од контрата.

Еве баш тебе ќе те послушам и ќе се тргнам од темава, т.е може и да се тргнам ако нарачаш бан. :toe:

Ти ако не си знаел за Роналдо има некој што знаел, срамота е да не си слушнал за најдобриот играч у свет уште пред да дојде во Јунајтед ама у реду е тоа се тие познавања од фудбалот.

За Марковиќ, размислив у реду е, ама не може да ми текне дека Добривоје добил шанса против некоја апла сериозна екипа во ЛШ. Со 30 години нема веќе што да покаже, тоа му е максимумот, наша и Сеха лига. Нема простор за напредок кај него.

Што да ви кажам, од една страна сакате европски успеси а од друга ги сакате играчите што можат да играат само во Сеха лига. :toe:
Да не беше Добривоје против Хамбург и Јовчевски против Загреб финалето СЕХА во загреб што беше тикви Вардар ќе беше на ова денешно ниво.

Добро бе Димче, не викам јас или Џонтра дека Манаскоф е на ниво на Тимур, муабетот е дека овој има 22 а овој 32 години. Сте запнале дека дефанзивата му е слаба ама мислам дека шансите се поголеми за сезона-две да научи да игра дефанзива и да биде едно од најдобри леви крила во свет одколку на Марковиќ на 30 да му вметнеш мотор у гз и да трча побрзо.

Не ве сфаќам, наместо да сте горди на конкуренцијата....

Да не беше Добривоје против Хамбург и Јовчевски против Загреб финалето СЕХА во загреб што беше тикви Вардар ќе беше на ова денешно ниво.
Против Магдебург и која друга екипа Марковиќ појеба напади за бољи пласман?

У реду е брат, биле и тоа е тоа, не може сега поради 2 утакмици (не се 2 знам) да добива кредити на стара слава. Тоа е спортот, ти поминува време, доаѓа боље играч од тебе и тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom