Фан клуб - РК Вардар

Воопшто не е добар пошто ист тип на играчи се со Дибиров. Добри во напад али во одбрана катастрофа. Воопшто Манасков не ни беше потребен.
Potreben ni e !!

Македа си гази у одбрана. Се утепа од блокови мавање овие две утакмици, у напад треба да се поправи, доста лоши шутеви упатуваше.
Чаневски одлично си ги искористи минутите.

Чаневски позитвно ме изненади, доста напреднал, можеби е новиот штербик.

Ќе искинеме ова сезона, многу јака екипа имаме! :cool:Малиот што бранеше второ големо БРАВО (y)

Пукаш од радост ти еам античкиот :D
Ме заболе мене за Манаскоф ко Манаскоф. Муабетот е дека ќе си добие минутажа и ќе игра одлично.

@Colt Willcox ќе те прашам тебе зошто пратам дека си доста упатен. Не е сеир прашањево, го прашав и Иво ама не знаеше да ми одговори. Како се рангира Манасков во Европа за позицијата што ја игра и перспективата која ја има?

11та врска нема катастрофа во одбрана, во напад промашува нешто што не смее да се промашува, џабе беше најефикасен на решена утакмица само него му подаваа намерно. Така и јас ќе дадам 7 гола.
Едноставно на клоци треба да се избрка диркетно во оние во шталичето што играат, само за таму е.
А тие лигушите што му аплаудираат треба излеа на нив да им се апалудира по обрачињата малце.

Врска немате, Манасков е донесен за да продава дресови. Молете се да се трошат, од него зависи буџетот на РК Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom