Фан клуб - РК Вардар

http://sportmedia.mk/vardar-go-preslusha-prolet-i-dojde-na-edna-pobeda-do-titulata-foto/#7
Е ова се бара. Младите да добијат шанса во првиот тим да играат. Годинава на овие натпревари па наредна сезона зошто да не е и во некоја од сеха лига. Тоше Ончев настапил и крилото тоа како се вика го заборавив. Инаку Ончев бил и најдобар стрелев со 8 гола.
2та што шутира од крило е он ТОше Ончев, само он играл, немало друг од младинците.

2та што шутира од крило е он ТОше Ончев, само он играл, немало друг од младинците.
Да да видов. Моја грешка, мислев дека е тоа крилото. Ама излгеда 2кава им ја даваат на младиве само.:):)

Нели беше бек Ончев? Денес играше лево крило...
Ги растури денеска противниците. Влезе во игра негде во 25-та минута и одма погоди по контра. Даде два гола ала Дибиров, а вториот беше многу атрактивен бидејќи доби топка во фор и одвај ја стигна, па директно ја сврте од зглоб од тежок агол. Цела сала стана и му ракоплескаше. Даде и еден гол од пикерска позиција, неколку од контра, за вкупно 8. За воља на вистината во еден наврат Шишкарев го чекаше да дотрча за да му додаде во контра и прилично повеќето играа за него :D
Терзиќ се изнадава голови, си ги пуцаше од далеку, а и Горбок откако влезе во вториот дел опна неколку силни удари.
Милиќ бранеше цел меч, се здебелил уште повеќе :D
Колкав е направен па па па :popce:
Паузираа Штербик, Столе, Карачиќ и Дибиров, а мислам дека ни Брумен ни Абутовиќ не влегоа во игра или играа малце.

На крај тепавме 20-37 :D

Иначе минатата недела во Кале одработија еден тренинг Раул и Давис со пионерите.

П.С. Да се корегирам

Според официјалниот веб сајт, било регрутација за нови пионери.

Нели беше бек Ончев? Денес играше лево крило...
Нема висина за бек дечкото, веројатно затоа решиле да го пробаат на крило, ништо чудно и да остане на таа позиција.
Извишен е нешто во последно време? Јас еднаш го имам видено и повеќе од 184-185 цм не би му дал.

Нема висина за бек дечкото, веројатно затоа решиле да го пробаат на крило, ништо чудно и да остане на таа позиција.
Извишен е нешто во последно време? Јас еднаш го имам видено и повеќе од 184-185 цм не би му дал.
Понизок ми личи, некаде околу 182 :D

Лико пишал дека карти ќе се продавале во недела од 15ч пред сала во Автокоманда 100ден. Зар ќе се случи чудо да пуштат у слободна продажба, јас мислам некоја финта им е ова или ќе стават само 50тина карти да се продаваат или нешо друго ќе направат.

Или ќе пуштат карти пошто никој кур не го боли веќе за таа утакмица и нема ни 500 гледачи да има? :D

Или ќе пуштат карти пошто никој кур не го боли веќе за таа утакмица и нема ни 500 гледачи да има? :D
Сигурно ќе биде пуно па тој Денис ќе се тепа со џандари ќе бара правда а-у

Кога играте со Металург? Никаде неможам да најдам ...

Понизок ми личи, некаде околу 182 :D

Ако е добар талент, не е опасно толкава „низина“. Шема Родригез, Лука Циндриќ се толку, сантим два повисоки, овој е 18 години може да извиши до 185. :D

Пример ако има добра техника ко првион погоре или е брз/експлозивен/ниско тежиште ко вториот, висината ќе му биде компензирана со тоа. :icon_mrgr:

Но ваљда ради јакиот одраз го форсираат на крило. :cautious:

Capture.PNG

Како се познава кој ќе стане играчиште? На прием во шпанска амбасада кај нас, другите гости на кркање, Дујшебаев мали и двајцава во ќош пратат стрим од телефон :)

5a24a083e8a5fa43be51090831289d39.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom