Фан клуб - РК Вардар

Сакав да искоментирам и за дуелот со Тинекс Пролет. Ме разочараа Столе и Петриќ што си отидоа на сред утакмица. Колку и да е досадна, колку и да се знае исходот, малце е глупо да си отидеш сред натпревар кај што игра твојот клуб.
Нека се угледаат на татко му на Столе кој не промашува натпревар ни во ракомет ни во фудбал на РК и ФК Вардар :cuc:

Сакав да искоментирам и за дуелот со Тинекс Пролет. Ме разочараа Столе и Петриќ што си отидоа на сред утакмица. Колку и да е досадна, колку и да се знае исходот, малце е глупо да си отидеш сред натпревар кај што игра твојот клуб.
Нека се угледаат на татко му на Столе кој не промашува натпревар ни во ракомет ни во фудбал на РК и ФК Вардар :cuc:
Ми го памтиш муабетот со тоа што едни исти фаци од РК и ЖРК ги гледаш на сите можни ракометни натпревари во земјава? :D (ЛШ/СЕХА) епа истите што ги набројав тогаш, беа и денес седнати во Чао и гледаа Барса - Киелце и Веспрем - Кил. И по уште една случајност, истите бараат стримови на ФБ кога не играат, да гледаат финале од куп од некоја земја, дерби некое, репрезентации.

Треба да се воведат правила за присуство, не може да ти игра клубот а или да напушташ или да те нема, без разлика за кого се работи, освен нели ако не си хоспитализиран или на лекување во странство. Еден вид непочит е.

И нормално покрај нив го гледаш легендарното трио на барачи на дресови и сликачи со сите спортисти :icon_lol:
article-2477026-18FB5C7100000578-727_634x460.jpg
Robin-van-Persie-Manchester-United-goal-celeb_2936681.jpg
gajda.JPG

Каков ребус чоече ама стварно ги погоди :pos: :pos: :pos: :cuc:

овие тројцава имаат повеќе дресови отколку сите ние на темава маици во шифоњер. :D

По почетоков се гелда дека ќе им ја пуштат, а и судииве апла судат у корсит за овие. Ќе плукаат крв играчиве само нека не победат.[DOUBLEPOST=1433083346][/DOUBLEPOST]Аиии не се свесни овие бе дека си играат со животите.

Прво ние навивачите не заслужуваме, што им идеме и на тренинзи, што им пееме и пола саат после натпревар, што ги враќаме од соблекувална и со нив сме кога им е најтешко. Овој нивен однос кон тимот што не плукаше кај ќе стигнеше сите овие години не го заслужуваме!

Одамна ми беше сомнително што се случува и тоа беше дел од причините зошто се решив да останам дома денес. Двете досегашни утакмици кои ги изигравме нашиве ги одиграа со ебани 30% од силите. Не се мрдаат, ни одбрана играат ни ништо.
Најсомнително ми беше што по мечот Вардар-Пролет, сакавме да пееме против Металург како најава за дербито во наредно коло, али играчите побараа да не се пее ништо против Металург :cenzura:
Уште тогаш си реков ВТФ, ама не ми беше јасно пошто сеуште се немавме сретнато.
На последниов дуел меѓу Металург и Струмица од Металург некако си беа премногу мирни. Го гледам Христов на трибина си се смее, мува не го лази, а во минатото гракал на секоја одлука од позадина.
Се надевам дека грешам и дека ќе испадне дека си правам приказни, ама некако не ме убедуваат во спортивното :confused:

Никаква најава немавме за утакмицава, на крај ечи Комитска песна во сала :eek:
Каква група сме ние, организација нула и пак живуркаме :tapp:[DOUBLEPOST=1433084795][/DOUBLEPOST]Се оправивме малце...
Какви се пикери сме запирале, на три утакмици не можат да ја запрат она свињана гарава Пешевски што не знае да оди. КАКО???

Последно уредено:
Да останеа само Вугринец и Миркуловски,ни куп ни првенство ќе видевме,да им ебам мртваците се играат со животот.

Не ми се верува, па уште коа ќе се јави тоа старчето чевларот со филозофии после утакмциа.
Дефинитвно ќе треба некој да плати со живот за да им дојде памет, излеа за Стража не слушналке или па се заборави па сеа вака барем нема ниакд да заборават одкгоа ќе плати некој со животот, да не си играат осо името Вардар.

Нека идат у курац, си играат курташак со нас!

Вујо не гледај!

Не ми се верува, па уште коа ќе се јави тоа старчето чевларот со филозофии после утакмциа.
Дефинитвно ќе треба некој да плати со живот за да им дојде памет, излеа за Стража не слушналке или па се заборави па сеа вака барем нема ниакд да заборават одкгоа ќе плати некој со животот, да не си играат осо името Вардар.

Истото и јас си го помислив, уште кога ќе излезе вампирот, како сме паднале во нивната скромна сала, со 9484 пати поголем буџет, со светски имиња, а они сироти за бурек и јогуртче играат и тренираат во никакви услови :tapp:
Ако Вардар не победи денеска, следна сезона ни на ТВ не ги гледам.

Абе ќе им ја пуштат со цел памет? :pos:

Чим Митревски брани зицери, јасна е работата :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom