Фан клуб - РК Вардар

Некако играчиве делуваат незаинтересирани за овај меч, како да не им значи воопшто СЕХА лигава.
За ваква несериозност и незаинтересираност воопшто немораше да патуваат во Веспрем. Разбирам се. Дека се преморени дека се е предодредено на ЛШ. Ама ваква несериозност и незаинтересираност неможам да сватам.

Последно уредено:
Нека не се брукаат нека не заебаваат.. Срамота од Мешков да испаднеме.

Само да не се сјеба сериозно Горбок сеа..[DOUBLEPOST=1427479124][/DOUBLEPOST]Ауф БОМБАААААА

Какви се правилата ако е нерешено? Продолжениа или директно пенали?[DOUBLEPOST=1427479750][/DOUBLEPOST]Коцкањево со голманиве денеска ке не чини пораз. Ако со вакви голмани извлечиме нешто ке е криминал.

Последно уредено:
Со вакво идиотско залагање односно незалагање го газат сето она што го градат во ЛШ.

Чим не влезе Штербик се глеа колку сакаа да победат тука.

Ова што го прави Милич е срамота и непочитување на клубов. За ваков однос јас би му опнал повторно една добра суспензија. Па јас да застанам на голон појке одбрани ке имам. Овој тронка желба за одбрана немат.

Не ми е јасно само зошто го влечеа Штербик по автобуси до Унгарија. За џабе го измачија човекот.

За утакмицава незнам... Срамота. Голем клуб сме треба секогаш да победуваме.

Што се замарате за мики маус турниров бе?
Која е целта да се освои беззначајниов турнир а да се повредат Карачиќ или Душебаев.
Дечките имаат друга цел сезонава а тоа е Келн, ваков Тинекс Пролет куп може да освојуваат само екипи како Брешков, Нексе, Војводина и остала багра.
Овој Вардар не е за тоВа.

Битна е и СЕХА лигата но мислам дека океј одлука е да се поштедат за двомечот со Киелце и да атакуваат на ф4.
Абе се тоа штедењето е ок никој не спори дека далеку побитна е ЛШ ама штедењето не треба да е брукање. Милич за што се штеди за кафана? Вакво незалагање никогаш не сум видел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom