Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KAKO E ATMOSVERATA SO PAJACITE NADVOR SE LI E OK ? TUKA NISTO NE E OK SE E NENORMALNO HEHEHEDecki sega otidoa nakaj salata 4 pajaci, ne vidov da sobiraat koli ali sepak proverete si gi kolite na poluvreme.
Izvinete za latinicava.
Ризикот на Ел команданте да се надеваме дека ќе му се исплати. Колку и да игра на таа карта, сепак ми е несфатливо да оди само со едно крило, па Недановски не е лош играч за да не биде повикан за настап во ЛШ, но оставаме на Раул да не демантира. Искрено ме плаши и формата на Горбок вчера на тренингот изгледаше како да го мрзи да тренира и да ги воигрува акциите и сите додавања му беа утка.
Лани овој период некаде игравме со Хамбург, пред првиот и после за вториот натпревар некако сите не прежалија, дека ќе сме завршиле рано со настапите во ЛШ. Но, тогаш кога сите го отпишаа Вардар ние се изнкикавме според Филипче станаа играчии го потопивме тогашниот европски шампион.
Судбината како да посака повторно да бидеме во слична ако не и малку потешка позиција, мораме да ги надоместиме тие 6 гола негатива, но верувам во тимов дека ќе ја секнат Висла и дека на сите кои повторно не отпишаа предвреме после натпреварот ќе им го покажеме ова.
Очекувам да се повтори Иври и сите на пиво да отидеме и да им се спремаме на битолчанките![]()
![]()
СвадбарСемкар еден![]()
Не збори, пола утакмица за тоа се расправав.Лобот на Столе![]()
И уште има во сала сељачишта што ти викаат седи седи, како да седиш на онаква утакмица не знам
![]()
Така не збореше 2006/2007 кога беше кошарката и кога последната со Вардар кога беше инцидентот најгласен беше за земјотресотНе збори, пола утакмица за тоа се расправав.
Иначе убедливо најдобра атмосфера на ракомет во цел свет.![]()