Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Море нека седи мирен, нека не се качува и беси многу-многу по шипки, да не ја направи големата, па да отиде се кај што не треба.На крај Карачич се качи на шипки го зема мегафонот и ја згрмевме "Шампионе"![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море нека седи мирен, нека не се качува и беси многу-многу по шипки, да не ја направи големата, па да отиде се кај што не треба.На крај Карачич се качи на шипки го зема мегафонот и ја згрмевме "Шампионе"![]()
Ќе ја уплатам кец![]()
Аииии, абе дечково не бил експерт само за ракомет, и browser-ите ги има у мал прст.IE 11 е моментално најбрз прелистувач![]()
Без разлика на многуте голови на Терзиќ денес против Металург, кои беа постигнати против "дрво од голман"(исто ко да немаше голман), управата би требало од наредната сезона да се откаже од неговите услуги, во моментов неговата игра е цела класа под потребното ниво.
Во однос на пикерите, да си оди Чипурин а Столе да игра секој натпревар во прва постава.
лошо друштво има фатеноОн нека продолжи си ракиите и ребрата у Рустикана, не само што нема да игра прва постава, туку со моменталната форма на Тоскиќ само ќе може вода да му подава на тајм-аут!
лошо друштво има фатено![]()