Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не паничам, само сум реален
Вистина е дека на крилните позиции и на пикер сме подобри, а на голманска позиција сме класи над нив. Ама во ракометот највеќе работи зависат од бековите, без бекови сме ништо.
Во одбрана играме катастрофално во последниве мечеви, па и нашите голмани не доаѓаат којзнае колку до израз.
Во напад многу зависевме од Карачиќ, а со неговата повреда мислам дека сме 2 класи послаби во моментов, особено што и два други бека (Лазаров и Лацковиќ) се надвор од екипата и практично остануваме без замени. Растворцев е овде, али он годинава има улога исто колку што има и Петриќ
Бековската тројка Мојсо-Миркуловски-Вугринец е подобра од нашата моментална линија Горбок-Прибак-Душебаев, особено што Горбок влече повреда ако не се лажам.
Прибак е очаен во последниве дуели, настрана тоа што ми е омилен играчМиркуловски има партали да ја направи нашава одбрана, а за Мевот знаеме дека секогаш против нас знае да се распуца од далеку.
Играта ќе треба да ја води Душебаев и мислам дека ќе треба да се крстиме во него утре.
Што има управа мене да ми купува карти?
Nacevski treba da go prasameз
Иначе, дали по правило ни следат 5% или 10% од капацитетот на салата, или во СЕХА важи тоа што претходно го имав спомнато, само 100 карти за гостински навивачи?
Ќе имаЌе има Комити утре? Никаде не видов информација.
знаев дека некој ќе изреаигра и затоа пишав се шалам во заграда.
Иначе, дали по правило ни следат 5% или 10% од капацитетот на салата, или во СЕХА важи тоа што претходно го имав спомнато, само 100 карти за гостински навивачи?